Gogosele cu iaurt

Gogosile sunt celebre in toata lumea si ca fiecare popor are un stil traditional de a le prepara si servi, dintre care cele mai cunoscute sunt inelele pufoase glazurate cu gem sau ciocolata pe care le infuleca americani, sau berlinezele nemtesti umplute cu gem, vanilie sau ciocolata.
Eu va propun o reteta de gogosele cu iaurt. Va asigur ca sunt un deliciu. 😀

Ingrediente:

  • 4 oua;
  • 500g iaurt;
  • 3 lingurite bicarbonat;
  • 12 linguri zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • faina cat cuprinde.



Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma.

Se adauga galbenusurile.

Adaugam apoi iaurtul.

Adaugam si zaharul, apoi bicarbonatul.
.
La final adaugam si faina.
Trebuie sa rezulte un aluat mai gros decat cel pentru chec care sa poata fi luat cu lingurita.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Cand s-a incins cu o lingurita se pune coca in ulei.

Cam asa ar trebuie sa arate dupa ce s-au copt.

Se pudreaza cu zahar pudra si sunt numai bune de servit. Pofta Mare! 😀

5 Comentarii

  1. Oana Gab

    ulei incins!! moarte curata!!! sa invatam sa mancam sanatos! iaurtul de exemplu..

  2. o bailesteanca

    lili.. daca nu-ti convine nu manca si gata…d-ne

  3. un pofticios

    dupa cum arata produsul final, adica gogosicile cu iaurt ,doar vazandu-le imi ploua in gura ,eu zica ca sunt sanatoase
    si numai bune de mancat ma frate-meu!!!!!!!!!!!!!!
    daca uleiul incins e moarte curata ,atunci nu ar mai trebuii sa mancam aproape nimic,ar terbuii sa fuman de exemplu nu?!!
    hai pa

  4. bitza

    sa mancati gogoshile mele
    ca va saturati din ele

  5. maria p.

    sunt cele mai bune gogosi din lume…

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *