Musaca de cartofi cu carne tocata de pui

Musaca de cartofi cu carne tocata de pui
Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 3-4 cepe
  • 0,5 kg carne tocata de pui
  • cascaval
  • 5-6 oua
  • marar
  • sare
  • ulei



Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja cu putina sare.

Intre timp se amesteca carnea cu sare si 2 oua.

Se curata morcovii si ceapa.

Se toaca atat ceapa cat si morcovii in minitocator.


Se caleste ceapa impreuna cu morcovii in putin ulei si se amesteca cu carnea de pui.

Dupa ce s-au fiert cartofii se curata de coaja si se taie rondele.
Se unge un vas de yena cu ulei si se pun 2 straturi din feliile de cartofi.

Se adauga carnea.

Se pun deasupra inca doua straturi de cartofi si se baga la cuptor.

Se toaca cascavalul cubulete si se amesteca cu 3 oua batute spuma.

Cand cartofii sunt aproape gata arata cam asa.

Se adauga cascavalul impreuna cu ouale si marar tocat.

Se mai lasa un pic la cuptor.

Acum este gata.

Pofta buna!

7 Comentarii

  1. Mira

    cred ca este gustoasa rau mancare…mie una mi-a facut o pofta nebuna de incercat asa ceva 🙂

  2. stefania

    am incercat si eu reteta si mi-a iesit foarte buna…

  3. Lucia (Autor articol)

    Ma bucur ca ti-a pacut. 😀

  4. irina

    foarte buna…am facut-o si eu

  5. nicu

    am facut si eu musaca si e foarte gustoasa

  6. Lucia

    Ma bucur ca va place. Eu am facut zilele trecute o alta varianta de musaca.

  7. iuliana

    ce fel de minitocator ati folosit la acea musaca.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.