Dragoste… Dragobete

Dragobete - BailestiCasa de Cultura „Amza Pellea” va invita miercuri, 24 februarie 2010, ora 11:00, in sala mica a Casei de Cultura, la vernisjul expozitiei de pictura „Dragoste… Dragobete„. Vor fi expuse lucrari ale reputatilor pictori craioveni Vasile Buz, Iulian Segarceanu si Nicu Wolf Constantinescu, alaturi de care vor mai participa cunoscutul caricaturist Gabriel Bratu, Florin Rogneanu, directorul Muzeului de Arta Craiova, sculptorul bailestean Marcel Voinea si preotul Ciprian Catana.
In final va avea loc un recital de muzica folk si poezie sustinut de Dan Vana si elevi ai Grupului Scolar „Ştefan Anghel”.

3 Comentarii

  1. Cioculescu Vasile

    Bravo! Trebuie sa pastram si traditiile noastre! Nu numai sabatori importante. Poate faceti ceva mai de amplore seara! Cu Dan Vana si altii. Parea mea!

  2. doar vasile

    fara suparare dar mai citeste si tu o carte nu numai etichetele de pe sticle
    iti dau si o mana de ajutor. se spune importate si amploare
    … inca ceva: parerea ta e jenanta

  3. Ileana

    „Nici un alt popor din Europa nu are o traditie mai bogata in comunicarea omului cu lumile de dincolo, cu planurile nevazute ale existentei.
    Noi romanii suntem mostenitorii unui tezaur spiritual format din obiceiuri, credinte si superstitii mostenite de la strabunii nostri geto-daci şi religia lor ancestrala, zamolxianismul.”
    OCTAVIAN SARBATOARE – Inregistrarea zamolxianismului in Romania si Republica Moldova, Proiect lansat la sarbatoarea Dragobetelui 24 februarie 2009

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.