Promovarea prin cultura a orasului Bailesti

M-am hotarat sa pornesc o astfel de campanie, nemultumit fiind de „promovarea” de care am beneficiat in ultima vreme prin presa dar mai ales pe TV (vezi stirea Realitatea TV). E drept, mass-media cauta senzationalul, noi „ne urcam in caruta lor”, dar cadem in penibil. Cine urmareste aceasta stire, si nu e din zona cu siguranta va zice: „Mai, dar ce e acolo la voi? Un oras de betivani?„. Intradevar zaibarul e considerat „brand local” dar promovarea lui ar trebui facuta cu totul altfel.
Drept urmare, o sa pornesc pormovarea Bailestiului prin alte metode. Avem locuri cu care ne putem mandri, avem personalitati, avem oameni, avem evenimente. Incep sa public, incepand de azi, o serie de materiale, inregistrari audio, filmulete cu caracter informativ, educativ, cultural cu bailesteni, despre bailesteni si nu numai. Cu ajutorul unor bailesteni sufletisti sper sa creez o imagine pozitiva urbei noastre.

3 Comentarii

  1. Cioculescu Vasile

    Corect. Trebuie sa renuntam la circ! Si eu ma simt prost cand vad filmuletul anterior! Avem si alte valori! Cel putin unii dintre noi!

  2. no name

    Ai dreptate ! Si mult succes!

  3. Dan Firtulescu

    Ma bucur ca mai sunt bailesteni care, alaturi de mine, au curajul sa spuna lucrurilor pe nume!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.