Radio Zaibar Online pentru intreg mapamondul

Radio Zaibar BailestiAzi, 20 februarie 2010, au fost puse bazele proiectului Radio Zaibar. Nutrim speranta ca acest proiect sa aiba succes si sa-l ducem cat mai sus, sa fie un radio de suflet pentru toti locuitorii Bailestiului dar si pentru aceea care sunt raspanditi prin toate colturile lumii si care in felul asta isi vor aduce aminte de locurile de unde au plecat.
Tematica acestui post de radio va fi preponderent muzica populara, muzica lautaresca si de petrecere dar o sa avem si emisiuni educative, imformative, etc.
Cum puteti asculta Radio Zaibar? In meniul de navigare din partea dreapta a site-ului gasti un player si puteti asculta pur si simplu apasand butonul play. Aveti deasemenea posibilitatea de a asculta radioul folosind Winamp, Media Player sau ITunes facand click pe iconitele corespunzatoare.
Momentan inca ne punem la punct cu echipamentele, aplicatiile asa ca daca apar ceva inconveniente nu va speriati.
O singura rugaminte am la voi. Dupa ce ascutati, lasati aici un comentariu in care vreau sa-mi spuneti ţara, localitatea de unde ascultati si daca apar intreruperi in semnalul emis. Multumesc!

49 Comentarii

  1. Cioculescu Vasile

    Merge foarte bine ! Felicitari pentru realizare! Si cat mai multe initiative de acest !

  2. Cioculescu Vasile

    Domnu Dan, merge foarte bine unde este conexiune buna la internet. Chiar si in masina unde este G3!

  3. Dan Stancu

    Merge foarte bine. Ascult in Craiova si se aude foarte bine. Felicitari. Pe cand un post TV online din Bailesti sau, macar pentru inceput, un web cam.

  4. Liana

    Felicitari!!! Trebuia sa se gandeasca cineva si la noi.
    M-am nascut in Craiova, am stat in Bailesti pe Lct Becherescu, am trait alaturi de Amza o perioada iar acum locuiesc in Anglia.
    Bravo va felicit si va doresc toate cele bune in continuare.
    Ma bucur tare mult ca pot avea informatii pretioase din Bailesti deoarece bunica mea locuieste in Com Izvoare (Rudari) are 92 de ani si sant comvinsa ca-i place emisiunea d-voastra.
    Bunica mea se numeste Ana Sfetcovici poate dati o dedicatie ptr ea.

    Cu multa dragoste de departe
    Liana

  5. Ovidiu

    Salutari de la Tirgu-Neamt! O idee foarte buna, pe care o „imbratisam” cu drag! Sa fitzi sanatoshi si… mergeti inainte, ca e bine ce facetzi!!! Pe curand! Ovidiu si Adina!

  6. Pană Costel Lucian

    Salutari din Timisoara, de curand am avut un comment care in care am adus ideea realizarii unui post de radio on-line. Super postu, muzica e tare… ce mai… petrecere ca la olteni… pe curand.

  7. marin

    Felicitări pentru acest post de radio! Dacă vreţi mai adăugaţi şi alte melodii mai recente, acestea sunt prea vechi! Multe realizări, multă sănătate şi numai bine!

  8. OanaGab

    Extraordinara idee! Azi in Timisoara, maine in toata tara! Ce poate fi mai frumos decat sa asculti muzica populara olteneasca! Ma simt ca la Bailesti! Felicitari si La Multi Ani!

  9. Albastreata

    Ascultam si noi din Canada. Si va uram mult succes! Noi suntem multumiti de program Cum am putea sa dedicam o melodie unui bailestean?

  10. Zaibar

    Momentan suntem in perioada de punere la punct cu echipamentele, grilele de programe. O sa avem si porgram special pentru dedicatii.
    Salut pe acesta cale toti bailestenii din Canada.

  11. mihai ciobanu

    Astept cu nerabdare sa ascult si cantaretii locali. Stiu ca sunt multe talente si chiar autori ai unor melodii frumoase.

  12. ion dragan

    Felicitări pentru ideea (transpusă în faptă) de a înfiinţa acest Radio!
    Sunt craiovean, locuiesc în Tg Mureş şi vreau să vă spun că aici se simte bine…(audio)-aroma (Radio) Zaibăr Băileşti!
    Intru în fiecare zi pe site. Sunt sigur că în timp veţi structura-diversifica grila. Cu drag, Drăgan

  13. marian

    Marian din Poiana Mare. Se aude foarte bine. Felicitari pt acest post de radio si pentru site. Poate si un post tv Bailesti online. Calafatul are. MULT SUCCES! SI EMISIUNI FRUMOASE. AM MAI MAI DISCUTAT CU NISTE PRIETENI SI LE AM SPUS DE RADIO ZAIBAR. LE-A PLACUT F MULT. DE AZI TOATA LUMEA E PE RADIO ZAIBAR!

  14. RUSU SEVER

    SALUTARI DIN MUNICIPIUL VULCAN JUDETUL HUNEDOARA,SE AUDE FOARTE BINE.FELICITARI ,SUNTETI TARI,SUCCES AN CONTINUARE.

  15. claudyu

    sunt din bailesti si este foarte super radio zaibar bailesti tinetio tot asa:-bd

  16. Andrian Ciocanu

    Muzica foarte buna, muzica de chef. E foarte plăcut sa asculti muzica in limba ta. BRAVO

  17. teica ronita cristinela

    sunt din seaca de camp dar este o problema foarte mare pt ca la noi aici nu se aude radio zaibar si am fi foarte fericiti daca am avea si noi radio…..:)):)):))

  18. Zaibar

    Acum trebuie sa merga si la dvs. Problema a fost remediata.
    Auditie placuta la Seaca de Camp 😀

  19. danipowsoft

    Mai schimbati PLACA
    De cind ascult eu tot Dinica se aude (3 saptamani)

  20. danipowsoft

    eu ascult ONLINE

  21. marin

    Salutare din Calafat ! Fraţilor,nu se mai ocupă nimeni de acest radio ? Dacă da , mai puneţi şi altă muzică că plictisiţi lumea numai cu aceleaşi melodii !

  22. stefan lita

    suntetzi neu mai buni in bransa. felicitari. mi-era un dor nebun de GHEORGHE DINICA. FELICITARI MAXIME.

  23. liviu cirstea

    mai schimbati muzica

  24. liviu cirstea

    avem multa muzica olteneasca

  25. Nick

    Salutari
    Sunt Nick si azi am descoperit acest radio online… Locuiesc in Malta si mi-e de multe ori tare tare dor de acasa.
    Din pacate muzica ar trebuyi sa fie mai variata…si ar trebui sa fie si emisiuni interactive.
    Ca idee insa, trebuie sa spun ca ii placut sa stiu ca acest radio exista.

    regards

    Nick

  26. melania

    Sublim!!! Din Spania lacrimez pentru locurile mele natale… Olteanca pana la sfarsit!!! O sa ne intoarcem noi odata, fii ratacitori… nevoiti sa emigreze, si atunci o sa reconstruim ziduri rupte…

  27. Siminica(Urzica Mare)

    Spre rusinea mea, abia ieri am aflat ca emiteti pe net.Tineti-o tot asa,si la mai mare… Dinica este slabiciunea mea de cand eram copil, si-l vedeam la cinematograf.

  28. Nick

    MELANIA, nu numai tu lacrimezi dupa locurile natale… Cu totii lacrimam dupa ele, indiferent cat de fericit si implinit ai fi ca imigrant…..nu poti fi niciodata pe deplin fericit pentru ca …dorul de locurile natale , de tara, familie ,etc, nu poate fi inlocuit cu nimik altceva.
    Ce zici ?
    Ar fi poate bine ca „owner„-ul site-ului sa dea posibilitatea unui live chat , unor emisiuni interactive, mai multe idei care sa creeze o comunitate „zaibar„ puternica .

  29. marcu

    Salutari si in acelas timp FELICITARI pt realizarea cu succes a pietei. Pacat ca nu mai este NENEA MARIN, dar putea sa fie si OANA PELEA la inaugurare. Mai bagati si difuzoarele si aprovizionare ritmica. Semnal este se prinde din Mehedinti, Cetate, Plopsor, Salcuta, Ciutura, Virvor, Bucovat, Craiova.-In rest numai de bine.

    –ZAIBAR PENTRU TOATA LUMEA.–

  30. Aurelia

    Multe salutari bailestenilor mei in prag de sarbatori…Ascult cu Costica al meu Radio Zaibar.

  31. Claudyu

    Baylestyu la putere :-bd

  32. Claudyu

    sall sunt din bailesti merge superb radio aici sarbatori fericite la toti zaibareni din baylesti FORTZA AMZA PELEA

  33. anca_giorgiana

    ma bucur din suflet ca cineva chiar incearca sa faca ceva pt Bailesti…

  34. anca_giorgiana

    in italia se aude perfect radio zaibar

  35. ghita olteanul

    geniala initiativa oltenilor de a face un post de radio cu o asa rezonanta „RADIO ZAIBAR” Eu locuiesc in TIMISOARA de multi ani si firesc ,pana acum am ascultat muzica banateana dar de cand am dat de postul „nostru” daca pot sa spun asa ,ascult numai „ZAIBAR”am uitat sa va spun ca eu sant din IZVOARE sat TUDOR{RUDARI}si de aceea va rog ca toate melodiile pe care le transmiteti sa fie pentru rudarenii meiva multumesc

  36. ghita olteanul

    mai schimbati muzica asta transmiteti muzica populara de la nunta de joc de voie buna

  37. fabi

    Stau in Bucuresti si am aflat de curand de acest site. Se aude foarte bine radioul. Trebiua sa aiba si Bailestiul un astfel de site. Felicitari!!!!!!

  38. Ovidiu(Ovidel)

    Si in frumosul oras de pe malul Ozanei,oras care „m-a adoptat” de vreo sapte ani,Tirgu-Neamt,postul de radio cu nume de licoare olteneasca,se aude perfect.ii doresc viata lunga si emisiuni cat mai interesante despre tot ce se mai intampla bun si frumos in Bailestiul meu natal!Salutari si urari de bine si sanatate intregului personal al Casei de Cultura Bailesti,precum si tuturor prietenilor si cunoscutilor mei!Va imbratisez pe toti cu mult drag,cu mult dor,purtand in suflet,pentru totdeauna,amintirea clipelor frumoase petrecute impreuna(…la Club,si nu numai)!!!Pe curand!Semnat BARAOCLES(pentru cunoscatori)…:)

  39. bogdan

    Bucuresti, zaibar.ro, deci net, si se aude foarte bine, totusi mai da o pauza lu’ Dinica. Un post de radio binevenit, ma cam saturasem de atata muzica din „fruntcia” tarii (etno si favorit), apropo la prima manea sterg shortcut – ul. Noroc si viata lunga.

  40. Ninu

    Bine v-am gasit !
    In Simeria, Hunedoara se aude perfect fara intreruperi.

    Succes mult va doresc !

  41. milu

    L-am descoperit acum,il ascult cu placere din Drobeta Turnu Severin.

  42. mitel

    Din Atena ! aflu ce mai e pe acasa inaintea lui klaibar si a lui Brazica !

  43. vlad

    din ploiesti va ascult .. dar din cand in cand se mai intrerupe :p

  44. vlad

    tot eu din ploiesti sunt… dar m-ati dezamagit aceleasi glume de 100 de ori pe zi :|…

  45. lazar g.

    felicitari!ieri v-am descoperit!mi-a tresarit inima,nu-mi venea sa cred!ascult on line in italia,brescia,se aude f.b.eu imi doresc multa,multa muzica populara olteneasca!va multumesc ca existati!

  46. tanase-ovidiu

    sunt din orasul roman. va felicit ptr. radio zaibar

  47. lazar g.

    am citit toata comentariile,ptr. mine nu conteaza ca sunteti buni sau mai putini buni,conteaza ca ascult o voce din orasul meu drag,unde m-am nascut si am trait o perioada,unde mama mea inca mai traieste !mi-este atat de dor de acasa !va doresc viata lunga si mult succes!

  48. Marius V.

    Foarte tare, amintiri pretioase care nu vor mai reveni niciodata. Se aude foarte bine online, ca bila neagra ar fi ca nu se lasa tot sa se auda, urmatorul scatch, intra peste altul… nush daca ma intelegeti. 🙂

  49. ursu viorel

    FELICITARI SI LA MULTI,MULTI ANI IN ETER. CE-I FAIN SI LUI DUMNEZEU II PLACE. ASA DA. SA NE TRAITI FRATILOR ! LA PETROSANI SE RECEPTIONEAZA DE NOTA 10.SANATATE COLECTIVULUI SI SA AUZIM DE BINE !

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.