Batalie intre bunicute pentru titlul de miss la Bailesti

Castigatoarea concursului de Miss

Castigatoarea concursului de Miss

13 femei şi-au etalat frumuseţea şi talentul la un concurs desfăşurat în Băileşti. Doina Ţenea, de 75 de ani, de profesie biolog, a fost desemnată cea mai frumoasă bunică, la întrecerea găzduită de biblioteca oraşului lui Amza Pellea.

Bunicuţa Miss a purtat cu mândrie panglica şi chiar a făcut câteva piruete, spre deliciul celor prezenţi azi dimineaţă la bibiloteca din oraşul lui Amza Pelea. „Toată viaţa mea am avut grijă să arăt bine. Acum secretul frumuseţii este multă plimbare şi, de ce să nu recunosc, şi cremele antirid. Pentru ziua de astăzi m-am îmbrăcat cu totul şi cu totul special. Simţeam că eu o să câştig, aşa că am pregătit şi trei poezii scrise de mine. Sunt mândră că, la 75 de ani, încă mai arăt bine“, a declarat Doinea Ţenea.

Voturile au fost puse în cutia de îngheţată

Doamnele aspirante la titlul de Miss Bunica au discutat între ele atunci când au ales câştigătoarea. Voturile au fost puse în cutia de îngheţată. „Tu pe cine ai pus, dragă, pe bilet? Eu am o dilemă, nu ştiu pe cine să votez. Sper să nu supăr pe nimeni. Dacă pe mine nu mă pot vota, atunci trebuie să aleg o persoană”, se confesa unei alte participante o concurentă.

Bunicuţele care nu au câştigat titlul de miss au plecat dezamăgite acasă. „Sincer, mă aşteptam să câştig eu. Sunt mai în vârstă şi arăt destul de bine. La 85 de ani mă simt ca la 40. Mi-am luat hainele cele mai frumoase, în speranţa că o să câştig concursul. Măcar mă bucur până la urmă că am participat şi asta este un lucru mare”, a declarat Gheorghiţa Iordache, din Băileşti.

Organizatorii concursului Miss Bunica au declarat că iniţial s-au înscris 20 de femei, însă doar 13 s-au prezentat. „Noi încercăm, într-un fel sau altul, să le mai înveselim. Au avut de trecut prin mai multe probe, doar pentru titlul de miss trebuie să munceşti un pic. Le-am spus cu ce să se pregătească. Au avut de spus un banc, de povestit o întâmplare hazlie din viaţa lor şi. De asemenea, participantelor li s-a cerut să îşi caracterizeze nepoţii în câteva cuvinte“, a declarat Mioara Ştefănescu, unul dintre organizatori.

Sursa: Adevarul de Seara – Craiova, 6 septembrie 2010

Foto: Dan Firtulescu

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.