Festivalul Zaibarului 2010 – A 2-a zi – Galerie Foto

Se pare ca vremea a tinut cu noi! Daca, cu o zi inainte a plouat cu galeata, duminica vremea a fost numai buna ca bailestenii, cu mic cu mare, sa participe la Festivalul Zaibarului.
In Piata Agroalimentara a avut loc un spectacol sustinut de ansamblurile folclorice din Bailesti, Isalnita, Giubega si Diosti, dupa care, cu trasurile frumos impodobite, s-a plecat la casa memoriala Amza Pellea unde a avut loc sfintirea zaibarului si slobozirea pentru degustari.
Distractia s-a mutat apoi in Parcul Tineretului unde am fost imbiati de mancaruri care mai de care mai bune si mai aratoase.
Evident ca un astfel de festival, concursul de „Cel mai bun Zaibar” nu putea sa lipseasca. Juriul, dupa lungi deliberari a anuntat si castigatorii:
Locul 1: Mititelu Florin
Locul 2: Urziceanu Alexandru
Locul 3: Ionescu Silvian

Distractia si voia buna a fost la loc de ciste si la aceasta editie a festivalului.
Cei care nu au putut ajunge ii asteptam la editia viitoare si ii invit sa vada ce au pierdut. Gurmanzii sa se abtina de la privit.

3 Comentarii

  1. Catalin

    Salutare Bailesti oras drag…Ma bucur sa vad ca sunt activitati din ce in ce mai dese in oraselul meu natal si sper din suflet sa prind si eu odata macar una din aceste manifestari.Am sa revin cu drag toata viata mea in Bailesti pt ca aici este oaza mea de liniste…Multa sanatate tuturor bailestenilor va transmite Catalin Gabroveanu…din Timisoara

  2. ceausiu marius

    Salutare.as dori sa cumpar 20-30 litri de zaibar,dar nu stiu unde pot gasi,imi poate da cineva un sfat unde as putea gasi? tel 0744133299, marius

  3. mitel

    in poza 187 e unul mai mare ca toti! Se pare ca si in parcul vechi s-a simtit bine,dar se va „face altul mai trainic si mai frumos”-ca in poezia aia cu „podul de piatra s-a faramat”

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.