Parcul Tineretului Bailesti – Un parc cu care ne vom mandri

Primaria Municipiului Bailesti a reusit sa obtina fonduri europene pentru modernizarea Parcului Tineretului. Daca vremea va fi prielnica lucrarile de amenajare vor incepe chiar in acest an. Va fi un parc modern cu alei pietonale, fantani arteziene, locuri de odihna si locuri de joaca. Haideti sa vedem intr-o mica prezentare cum va arata viitorul parc.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

36 Comentarii

  1. o bailesteanca

    Deci daca parcul va arata asa in viitor d-nu Pistritu Costel este cel mai tare primar din cati primari au existat pana acum in Bailesti…

  2. o bailesteanca

    Este ffff frumos…sper sa devina realitate sa avem si noi cu ce sa ne mandrim 😉

  3. Adrian

    super 😡

  4. Fugit din Bailesti

    Frumos , urat …. nu conteaza cum arata proiectul , important e ca se duc banii pe apa sambetei si bailestenii nu vor avea nimic de castigat pt ca parcul asta nu le va da de mancare ci din contra ii va stoarce si mai mult de bani. E destul sa treaca 2 ani peste parcul asta si va trebui intretinut! … Cu ce bani?Cu banii bailestenilor desigur !
    Domnule Primar , LOCURI DE MUNCA le trebuiesc bailestenilor nu oaza de verdeata ca nu mananca gazon din parc si frunze din copaci . . . ii veti saraci si mai mult cu ideile astea de imbogatire a mogulilor PDL-ului !
    Pacat de oamenii din Bailesti ca sunt muncitori!
    Respect pt Bailesti , RUSINE PT HOTI

  5. Adelina

    Domnule „fugit din Bailesti” atata timp cat acest proiect a fost aprobat si deja au inceput lucrarile la el multi oameni au acum si un loc de munca,asa ca Domnul primar a realizat doua lucruri deodata:un parc de care sa fim mandri si locuri de munca pentru oameni,cel putin pe parcursul proiectului.

  6. doryna

    doamne cand o sa devina bailestiul asa,nici o grija au tigani de faramat ca jandarmi dorm si ei in post .

  7. maria

    frumos proect da sa fie curat in tot bailestiul nu doar in centru sa avem cu ce sa ne mandrim .

  8. lily

    foarte frumos daca va iesi cum arata proiectul.daca mai aduce si investitori pt creearea de locuri de munca atunci este primarul ideal.

  9. gheorghe

    acel parc traieste prin Marele Stejar dintre cinematograf si casa de cultura.E punctul de la care se incepea orice proiect.Faceati un parc pentru acel Monument al Naturii.Dupa cate se vede insa voi taiati ca Ceausescu si va bucurati la gologani.Cum s-a facut si cu „insulele” crescute in intersectii si care au dus bani in buzunarele lui …Berceanu !ca dealtfel toate proiectele aprobate! mai intai sunt date unor firme de casa PDL care incearca sa dijmuiasca (uneori chiar si fara „dij”) tot! Berceanu l-a pus,ii e dator ! Asa se face politica ! „iti dau o functie ca sa imi dai ascultare!”
    O,stiu! veti zice ca nu el i-a dat-o si l-ati ales voi ! Stiu povestea,dar intrebati-l cum a intrat in „gratiile” lui Berceanu?A facut sondaj si a stiut pe ce cal sa mizeze,l-a chemat la el pe Costel _la vremea aceea un”aspirant” bucuros ca-l baga ditamai Berceanu in seama ,si…cunoastem…

  10. robert bistriceanu

    avem si noi in sfarsit un primar adevarat merita toate laudele

  11. unu rau

    ma prostii clasei vreti sa taiati monumentul naturii din parc asa cum ati taiat artarii(monumente ale naturii) din fata fostei biblioteci?

  12. Zaibar

    Ma simt nevoit sa fac unele remarci pentru ca discutia degenereaza. NICI UN COPAC DIN ACTUALUL PARC NU VA FI TAIAT. Proiectul parcului, ma refer la partea ce tine de peisagistica, a fost facut plecand de la actuala amplasare a copacilor. O sa revin cu imagini pentru lamuriri.
    Stejarul secular chiar va fii pus in valuare de noua reamenajare.
    Nu mai arucati toti cu „petarde” ca vai, se taie tot.

  13. gheorghe

    nu tot,doar 25%,ha ha ha !

  14. unu rau

    cu artarii cum e?

  15. Renata

    In sfarsit avem si noi un primar priectul ptr parcul tineretului e ceva ca in vise super frumos…
    iar ptr domnul fugitul din bailesti am sa zic doua cuvinte niciun primar pana acuma na facut ce a facut domnul pistritu hai sa fim seriosi si sa intoarcem timpul napoi va amintit ceva? eu una nu si canalizari si asflatarea strazilor o sa vina la rand doar ca treb sa avem rabdare nu poate sa faca si primarul totul asa cum ar vrea lumea imediat toate la timpul lor ce sa faca primarul daca fonduri europene au trimis bani ptr parc el nare cum sa faca cu bani aia canalizari cand se va deschide cont ptr canalizare si asfaltare o sa incepe sa faca si asta toata stima

  16. gheorghe

    Renata „nare” prea multe clase,caci „na” venit fonduri …are in schimb primar proiect ca in vise…

  17. gheorghe

    si,culmea ! Renata va vota ! Sa va mai spun unde va pune stamPILA ?

  18. Renata

    domnu gheorghe poate sunt un cetatan strin si poate asta e motivul greselilor gramaticale nu judeca oameni poate am mai multe clase decat tine o zi minunata iti doresc

  19. gheorghe

    da,Renata,te ascunzi in laborator ! UNDERGRAUND !imi ridici ridurile cu „remarca” ta !Bravo,pune stampila pe ION COLAN de acum !

  20. din bailesti

    „Parcul Central din Bailesti, care odinioara era un loc de agrement, in prezent a devenit un adevarat focar de infectie. In incinta parcului se afla Gradina de Vara, in care Amza Pellea tinea spectacole, la care se adunau mii de persoane venite din toata tara. „Primavara bailesteana“ sau „De la o gluma la alta“, sint doar doua dintre cele mai importante manifestari, care se oficiau in fiecare an in acest parc. Gradina de vara este acum inchisa. Prin parc trece riul Balasan, a carei apa este murdara. Parcul a devenit insa si pasune pentru animale. Pe linga alei, caii pasc iarba. Oamenii care se mai incumeta sa iasa la plimbare prin parc sint deja obisnuiti cu prezenta animalelor. Mai este un aspect „bun de lauda“ care trebuie mentionat. In parc, ca de altfel in tot orasul Bailesti, nu exista nici macar un WC public.”
    Era un articol de acum ceva vreme……..vreti sa se scrie in continuare aceleasi lucruri urate?!
    Poate e un inceput, trebuie sa speram!

  21. miha

    Dar un wc public pe cind in bailesti ? ca faci pe tine si nu ai unde.”Ditamai municipiul; si nu are macar un wc.sunt nevoi fiziologice oameni buni ,pe care trebuie sa ti-le satisfaci.

  22. Zaibar

    WC-ul care se afla la coltul parcului, care in momentul de fata este in paragina, va fi reablitat. In plus, in parc, vor fi WC-uri ecologice.

  23. marius

    prea frumos k sa fie adevarat.totusi sa ne bucuram ca nu platim si cand visam,k la cate taxe exista ……?

  24. stirea

    Proiectantul investitiilor bailestene este in procedura de FALIMENT! E tepar! Se va spulbera repede, caci asa se intampla cu procedurile simplificate, in cazul celor ce vor sa-si piarda urma!
    Acelasi proiectant l-a ,,rezolvat” si pe primarul de la Giurgita!

    Cine va urmari lucrarile din partea proiectantului? Lichidatorul?

    PRO EUROPEAN CONSULTING S.R.L. din Craiova, Str. Gh. Doja nr.50
    La Tribunalul Dolj exista Dosarul nr. 6705/63/2011,
    SC PRO EUROPEAN CONSULTING SRL : Debitor
    SC ROMARTA SRL : Creditor
    EXPERT COM SPRL : Lichidator
    AFP CRAIOVA : Creditor
    PRIMARIA CRAIOVA : Creditor

  25. mitel

    acum cativa ani au aparut prin satele doljene scaune de sticlotextolit la sosea. Se mandreau si babele ca de acum vor iesi la taina sa stea pe scaune frumoase.Le puteti vedea acum la un drum spre Craiova cum arata! Ca un lucru ciudat,”implantat” intr-un mediu ostil. Pur si simplu strica peisajul rural, unde mosul si baba erau obisnuioti sa stea la taina pe un butuc de lemn sau direct pe buza shantzului.S-a aflat apoi ca scaunele erau facute la fabrica lui Berceanu si comanda o facusera primarii sa intre in gratziile lui Berceanu. Bugetele insa erau ale primariilor respective,iar un scaun costa nu gluma. Ar fi de buna credintza afisarea preturilor de cumparare ale produselor(scaune,dale,alea-alea…)sa vada si bailesteanul de rand cu ce se mandreste. Ca a dat pe un „felinar” cateva milioane. Iar peste doi trei ani acest parc va deveni „padurea din centrul municipiului”. Domnul Turcu povestea cum un satean venit la liceu sa dea examen cerea voie sa mearga si el in „padurea aia de colo”-adica in parc !Reamenajat cu forte proprii era super, acum ne vom mandri cu el si dupa aia…Mai discutam !

  26. mitel

    pentru cel ce zice „din bailesti” ii fac precizarea ca e vorba de parcul de la cinematograf, nu de cel de la gradina de vara. Acolo…va paste murgu iarba verde…Pacat de posibilitati!Cred ca banii acolo trebuiau investiti.Si cu putina imaginatie se putea face un parc de joaca pentru copii, gen „Disnyland”, unde era prinsa si apa strandului, si Balasanul,si Gradina de vara..si insula…Dar ce vreti ! Interesele partidului primeaza si nu facem de capul nostru ce vrem noi !

  27. mitel

    pentru „zaibar”. Cauta ,te rog ,in DEX sa vezi si tu in ce situatii se foloseste „reabilitat”.In cazul WC-ului ,numai de „reabilitare” nu e cazul.Scuze,daca inoportunizez cu ale mele comentarii.Altfel sa stiti ca ma bucur de existenta voastra si apreciez munca si „apecarea” voastra. Felicitari si multa sanatate,prin intermediul vostru la tot bailesteanul.

  28. TEAPA

    TEAPA CU FONDURI EUROPENE!
    DE LA FIRME DE CONSULTANTA CE DISPAR dupa ce papa banii primariilor !
    DE LA ORASUL BAILESTI CARE ARE CONTRACTE CU ASEMENEA FIRME!

  29. bailestean de departe

    Sunt departe de Bailesti, dar sunt la curent cu ceea ce se intimpla acasa. Dupa 20 de ani in care nu s-a inimplat nimic bun si slava Domnului au fost oportunitati destule ,cind se vede ca au inceput lucrari la strazi ,la parcari ,la parc si dupa cum am vazut pe site-ul Ministerului Mediului va incepe si canalizarea pentru intregul oras, noi ce facem ? vorbim …. fara sa luam in seama nimic .Daca voi toti ,cei care faceti aceste comentarii , credeti ca sunteti lezati intr-un fel anume , atunci cred ca aveti o problema. Asa cum s-a decolmatat Balasanul si cum am vazut eu asta vara ca s-a modernizat strandul ,vine si ziua in care se va putea moderniza poate si parcul Balasan si gradina de vara .Sa stiti ca si eu sunt bailestean ca si dumneavoastra , dar ma doare sa va vad ca faceti afirmatii neadevarate , incercati sa va canalizati energia ,pentru lucruri pozitive ,ce aduc orasului un cistig nu o pierdere.Imi aduc aminte de tatal meu care lucra la Celule electrice ,de vecinii mei care lucrau la IMB si Turnatorie,unde sunt aceste intreprinderi ? unde sunt locurile de munca pe care bailestenii le puteau avea ? sunt peste 10 ani de cind s-a distrus industria din Bailesti, aceasta este marea problema , a oamenilor de acasa.
    Daca tot va consumati din timpul dumneavoastra pentru comentarii, faceti la obiect si mentiuni in sensul cum doriti sa sprijiniti acest minunat loc -BAILESTI_.
    Nu am scris aceste rinduri pentru ca am ceva cu dumneavoastra ,ci pentru ca daca eu nu pot sa fiu acasa si sa ajut la ridicarea Bailestiului ,cel putin nu vreau sa distrug , munca celor de acasa , de a moderniza si ridica orasul.Doresc tuturor bailestenilor plecati cit si celor de acasa , multa sanatatea si realizarea dorintelor.

  30. Ina

    Ma oripileaza unele comentariile….prea multe aberatii expuse,Bailestiu trebue sa evolueze,nu sa fie ce a fost…tot mereu este loc de mai bine si ar trebui sa fim mai obtimisti si mai deschisi la lucruri noi.

  31. jane

    de afara se vede mai bine uneori si de aceea se comenteaza. Te doare cand vezi ca acasa se fura din banii publici si nu se face ceea ce ar trebui sa se faca cu banii respectivi.Cei de acasa se bucura de o acadea si un mic si voteaza apoi pe cel care i-o da ! Daca i-ar arata cineva insa ca acadeaua sau micul sunt din milionul luat in contul lui cum ar reactiona ?Nu vreau sa trezesc constinte sau sa fiu „buricul”, dar nici sa fie toti luati de prosti la gramada . Cine nu vede acum sa isi aduca aminte de asta mai tarziu, probabil …prea tarziu! Dar ce vreti?!, nu poti face bine cu forta !

  32. ioana

    este cel mai frumos parc !

  33. ioana din bailesti

    mie i-mi place este parcul cel mai frumos pe care l-am vazut!
    felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  34. jane

    normal ca la analfabeti ca tine place-„i-mi ” se scrie totusi fara liniuta!

  35. onu

    Pt toti contestatari parcului. MErgeti seara in parc si vedeti daca este un succes sau nu? restu este RAUTATE

  36. simplu

    Nu pot sa cred cat de rai puteti fii (unii dintre voi) cu unele comentarii gen „au grija tiganii sa farame tot si jandarmii dorm in post” in primul rand jandarmii nu sunt obligati sa stea dupa fiecare sa vada ce face si ce nu…asta tine de bunul simt si educatia fiecaruia…oricum parcul este superb si inca nu e gata…respect pentru toti care s-au implicat in acest proiect!!!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.