Spectacol dedicat sarbatorilor de iarna

Marti 21 decembrie, ora 17, la sala de soectacole a Casei de Cultura „Amza Pellea”, a avut loc un spectacol dedicat sărbatorilor de iarnă.
Au urcat pe scenă copii membri ai formaţiilor artistice ale casei de Casei de Cultură, care s-au manifestat în spiritul evenimentului pe care îl parcurgem. Spectacolul a început cu un moment coregrafic sustinut de trupele de dans sportiv şi modern, ale Casei de Cultură, a continuat cu grupurile şi solistii care au interpretat colinde şi cântece cu specificul sarbatoriri Nasterii Domnului. Este de deenm de semnalat prezenţa grupului vocal al preoţilor ortodocsi care au avut o prestatie foarte buna în interpretarea colindelor creştine, iar catre finalul spectacolului surpriza a constituit-o prezenţa în scenă a unui grup instrumental, al căror membri au fost „deghizati” în Mos Craciun care au interpretat colinde româneşti si din repertoriul international.
Copiii, si nu numai ei, s-au bucurat la apariţia acestora pe scena au aplaudat, i-au fotografiat, si au urcat pe scena, unde într-un final apoteotic, au cântat împreuna cu toţi participanţii la spectacol, „La multi ani”.

1 comentariu

  1. V. Cioculescu

    Extraordinar au inerpretat preotii colindele acelea! Si bine alese, in special in partea a doua cind au cintat pe mai multe voci! Cit priveste prima parte singura legatura cu „spectacol dedicat sarbatorilor de iarna” au fost gecile copiilor de pe ei de la dansul sportiv. Cit priveste calitatea cred ca a fost sub nivelul unui spectacol pe clasa! Iar Mosii au fost mult sub ce-au prezentat anul trecut! Lung, mult si fara rost… Parerea mea! Poate la anul concentrati si ridicati un pic stafeta!
    La multi ani !

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.