Neata’ impreuna – Matinal difuzat de Radio Zaibar, 29 Martie

N’eata Impreuna, matinal difuzat in fiecare zi de marti, de Radio Zaibar – Bailesti.

Data: 29 martie 2011
Tema Emisiunii: Cetateanul – Spiritul Civic
Invitatul zilei: Marian Pistritu

[audio:03-matinal-29-martie-2011.mp3]

6 Comentarii

  1. Bailesteanu'

    Oameni buni, schimbati domne individa care prezinta, nu stie nici sa citeasca ce sa mai zicem sa duca o discutie libera! Cred ca si nepotul meu care e in clasa II-a citeste mai bine.
    M-am amuzat teribil ascultand prima parte a emisunii ca dupa primele 5 minute urechile mele au refuzat sa asculte asemenea „talent”.
    Apropo, sunt curios cum va moderniza primarul Parcul Bailesti cu 1000 de euro asa cum ne relateaza „prezentatoarea” emisunii. De banii astia cred ca poti sa iei o masina de Beharca.

  2. nobody

    Mare dreptate ai bailesteanule,realitatea este cruda si ustura avind in vedere ca este profesoara de limba romana…rusine!

  3. A

    Subscriu celor mentionate mai sus. Profesionalism, nu amatori…

  4. M.N.

    Cum sa amendeze comunitarii tiganii ce consuma alcool la cele doua parculete ….vreti sa ii bata aia? Si pt a amenda trebuie sa cunosti legea si apoi sa cunosti treaba cu scrierea…multi dintre ei au probleme in sensul asta ….dar la CHEFURI LA PADURE( cei mai tari)!!! 🙂

  5. gheorghe

    marian pistritu,”luptator comercial”,zice prefesoara de limba.Primarul isi face lobby ?,sau ii inchide gura lui unchiu’-ca il tot critica pentru relatia cu una din secretare cu care se duce pe le Bucuresti.Mai bine puneti-l pe Lucian Teaca sa ia interviuri ca se descurca mai bine,iar de invitat s-l invite pe Fifi.Maine poimaine va ramane doar amintire ca tablourile lui Patzok de pe peretii din camerele multor bailesteni.Va dispar vedetele,bai si nici nu stiti sa le pretuiti(decat dupa moarte).
    As zice ca ei „ard”,voi doar va petrecetzi, ca si Adi wc.

  6. oltean

    domnilor, nu o ridicati mai mult decat e cazul, nu este profa de limba romana, este abvsolventa de agronomie, cu un master in domeniu, aspiranta la profesor universitar, modesta, nu???

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.