„Prietenii celor 64 de patrate” la Vidin

Sambata, 26 martie 2011, s-a desfasurat un alt concurs de sah din cadrul proiectului „Friends on 64 squares”. Delegatia romana compusa din sportivi sahisti de la cluburile de specialitate din Craiova si Bailesti au trecut Dunarea pe la Calafat-Vidin, competitia desfasurandu-se în incinta unui liceu sportiv din Vidin, Bulgaria.

Concursul a fost organizat în sistem elvetian, 7 runde de 20 de minute + 10 secunde, pe doua categorii de varsta, seniori si juniori, la juniori inscriindu-se 27 de concurenti, iar la seniori, 13. Competita a fost stransa, iar rezultatele obtinute, destul de bune. Astfel, Mitu Diana a castigat locul I la fete, Iuresi Issabel, locul II, iar Vadeanu Alin, locul 5 la general. De asemenea, locul I a mai fost castigat de antrenorul echipei bailestene, Constantin Micu, la sectiunea de jucatori necalificati.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Foto: Corina Firtulescu

1 comentariu

  1. Sahul, sportul mintii!

    Acesti copii muncesc, iar sahul este sportul mintii, competitiile lor se desfasoara la nivel international, cu toate astea ei nu se bucura de niciun sprijin financiar, din partea autoritatilor locale, desi, rezultatele lor nu se pot compara nici cu cele ale echipelor de handbal, mai ales de fotbal.
    Atentie DOMNILOR ALESI, urmariti-l pe Ionel Dumitrescu (la acest link http://blog.zaibar.ro/2011/03/prietenii-celor-64-de-patrate-la-bailesti/#respond ) un renumit si respectat om de afaceri din Calafat, cunoscut in mediul intreprinzatorilor ca un om dinamic si destept, acesti copii vor fi cei care vor schimba lumea, nu am nimic cu nimeni, dar daca nu respectam valorile, ma refer la valorile adevarate, n u la surrogate, vom trai in aceeasi mizerie morala.
    Deci, va rog, DOMNILOR ALESI, deschideti oki, sprijiniti valorile, lasati interesele de grup si cele personale, bailestenii inca mai asteapta promisiunile dumneavoastra!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.