Radio Zaibar Matinal cu Corina, Madalina si Alecu – 19 aprilie 2011

Radio Zaibar Matinal cu Corina, Madalina si Alecu, echipa ZAIBAR.
Emisiunea este difuzata in direct, in reteaua din Bailesti, o data pe saptamana, martea, intre orele 07 – 08, va fi postata ulterior, la circa 2 ore, pe portalul de stiri: zaibar.ro, si se vrea a fi un format de prezentare a evenimentelor din Bailesti.
Invitat in studio a fost Catalin Neacsu, preot paroh la Biserica Adormirea Maicii Domnului – Bailesti.
Sugestii, pareri, recomandari, puteti posta pe acest site.

[audio:matinal-19-aprilie-2011.mp3]

5 Comentarii

  1. Bailesteanu'

    A inceput sa-mi placa! E loc si de mai bine, dar sunt cat de cat multumit avand in vedere faptul ca echipa este formata din catva tineri (cel putin asa am inteles din emisiunea de saptamana trecuta). Cu timpul echipa sper sa se sudeze.
    O mica remarca: locul de unde transmiteti nu cred ca e unul tocmai bun, se aude ecou’.
    Sugestii:
    1. Poate reusiti sa faceti emisune de mai multe ori pe saptamana, eventual niste reluari ale emisiunii la o alta ora din zi.
    2. Un ajutor de la vreun om cu dare de mana, sponsor local, de ce nu si un ajutor de la oficialitatile locale, sa obtineti o licenta sa emiteti pe FM ar fi ceva nemaipomenit. Din cate imi amintesc eu (acum nu mai sunt in localitate fiind departe de tara), pe FM in zona bailestiului nu se receptiona nici un post de radio romanesc. Poate intre timp s-a schimbat ceva in sensul asta desi nu prea cred.

  2. oltean

    da, Bailestenule, ai dreptate, la capitolul dotare sunt deficitari, le trebuie un spatiu amenajat, ei sunt in mare dificultate, au vocile firave, copii fiind, se impune un studiou antifonat, atunci ar putea avea o calitate mult mai buna. In ceea ce priveste programul se poate si mai bine, experienta va rezolva aceste probleme, totusi, sunt niste copii!
    Succes!

  3. Somebody

    Bravo! Este un inceput bun.Incet ,incet o sa fie mai bine.

  4. nobody

    Va axati pe problemele si personalitatile remarcante din Bailesti..Bravo!Felicitari domnisoarei pentru curaj!

  5. cristi

    Va descurcați bine !
    Felicitări, este bine ca aceasta inițiativă de informare a noastră a prins rădăcini și online. Mult succes mai departe !

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.