Un Bailesti Curat

Sambata, 09.04.2011 primaria a organizat actiunea „Bailestiul Curat”. La aceasta actiune au participat: beneficiarii ajutorului minim garantat (legea 416), elevii si tineri.
S-a actionat in punctele periferice ale orasului, la padurea Balasan, cat si la intratile in localitate, respectiv dinspre: Rast, Boureni, Galicea Mare, Galiciuica, Balasan.
S-au curatat punctele unde s-au depozitat necontrolat gunoaie si anume: intersectia Paraului Balasan cu strazile Brancoveni, H.C.C, Gabroveni, Meseriasi, cat si in lungul albiei Paraului Balasan, de la strada Dreptatii pana la strada Meseriasi. Volutarii au actionat pe strada Silozului, la capatul strazii Maresal Averescu, Ana Ipatescu, in Strada Victoriei, nr. 78, in spatele blocului A0, la sala de sport din targ.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

3 Comentarii

  1. georgel

    Foarte buna activititatea felicitari domnule primar.Cred ca ar fi trebuit mentionat numele tuturor participantior nu numai scoala 2 si scoala nr.4. Cred ca mai sunt si alte scoli prin Bailesti.FITI OBIECTIVI!

  2. Dan Firtzulescu

    Draga Georgel, nu este vinovat primarul, el nu are nicio treaba cu asta, acesta este un blog privat, eu am relatat pe zaibar.ro actiunea, adevarat, la aceasta au participat mai multe scoli si nu numai, dar la ora cand eu am venit sa iau imagini pentru reportaj, asta se intampla pana in ora pranzului, adica 12:00, ei plecasera, nu e vina mea ca nu v-am gasit. Pe cei gasiti i-am intervievat, dovada materialul video.
    Numai bine!

  3. V.Cioculescu

    Uite ca n-am stiut de actiune. Dar am aflat. Bravo copii!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.