Campionii handbalisti au mai castigat un trofeu

Dupa ce s-au calificat in semifinalele competitiilor cluburilor pe tara, handbalistii bailesteni juniori IV au mai luat un loc intai.

In zilele de 15 – 17 aprilie ac, baietii handbalisti de la CSM PROGRESUL BAILESTI, condusi de antrenoarea Lupu Ioana (Cuta), au sustinut, la Tg Jiu, meciurile de calificare pe regiunea Oltenia, pentru semifinalele competitilor cluburilor pe tara, organizat de FRH. Echipa noastra s-a calificat, asa cum era de asteptat, dupa primul tur, invingand pe CSS Universitatea Craiova, CSS Targu Jiu, CSS Corabia, semifinale ce se vor desfasura pe data de 20 – 22 mai 2011 la Craiova.

Sambata, 07 mai 2011, echipa noastra a fosta invitata sa sustina un meci contand pentru „Cupa inv. BARBU IONESCU” in compania echipei CSS Universitatea Craiova. Meciul s-a desfasurat in localitatea Urzicuta, odata cu deschiderea oficiala a salii de sport a comunei. Jocul s-a desfasurat pe parcursul a doua reprize de 25 minute fiecare cu pauza de 10 minute. La terminare meciului, scorul arata 19 – 15 pentru CSM PROGRESUL BAILESTI.

Astfel, minunatii nostri copii de clasa a 6-a, impreuna cu inimoasa lor antrenoare, au reusit sa mai castige un loc intai, asteptand cu nerabdare semifinalele, finala (10 – 12 iunie Bucuresti) si de ce nu, castigarea acesteia.

Bafta baieti si ne mandrim cu voi!

Marian Milovan

3 Comentarii

  1. i

    Ne bucuram sa aflăm prin intermediul dvs. asemenea performante remarcabile.
    Felicitări lui Vali, Lucian, Mihai și celorlalți copii, dar și doamnei antrenor pentru răbdare, profesionalism.

  2. pentru sportul bailestean

    extraordinar acest site. felicitari pentru el si pentru punerea in scena a tuturor evenimentelor bailestene. de asemenea felicit handbalistii pentru performantele lor. acesti copii minunati ne fac sa zambim si sa ne bucuram in aceste vremuri tulburi. sunt foarte bucuros sa aflu ca se va da drumul in curand la o sala de sport de nivel european, in care copii nostri sa faca sport si sa duca numele bailestiului peste hotarele judetului asa cum l-au dus mai multi inaintasi de-ai nostri. felicit antrenoarea lor, Cuta, o antrenoare cu suflet care iubeste copii.
    bravo lor si asteptam noi rezultate si le tinem pumnii sa ia cupa competitiei.
    bafta!

  3. V. Cioculescu

    Felicitari! Asa e Cuta are un suflet mare! Pacat ca nu toti o intelegem!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.