Azi reciclam hartia, maine salvam Romania!

Miercuri 8 iunie, ora 11, în orasul nostru, a avut loc o actiune de colectare de hartie a elevilor de la Scoala Nr. 4 Bailesti. Actiunea, intitulata sugestiv „Azi reciclam hartia, maine salvam Romania!”, a avut ca scop colectarea de materiale reciclabile din hartie. Cu aceasta ocazie, elevii au dorit sa atraga atentia asupra importanței reciclarii materialelor refolosibile. „Dorim să traim intr-un mediu cat mai sanatos posibil, iar, elevi scolii noastre sunt constienti ca acest lucru nu se poate realiza decat si cu ajutorul lor. In fiecare an scolar demaram astfel de activitati, la care speram sa ni se alature pe viitor intreaga comunitate”, a declarat prof. Claudia Surcel, directorul unitatii de invatamant.

Cristina Afrem

 

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

6 Comentarii

  1. Dan Firtulescu

    Doamna directoare, tineti-o tot asa, imi place ca sunteti activa, initiati si participati la multe actiuni de acest gen, si nu numai.
    Bafta!

  2. cristi

    Un titlu frumos ! Felicitari cadrelor didactice si copiilor pentru implicare.

  3. Lorian Saceanu

    Felicitari copiilor si profesorilor!

  4. Lorian Saceanu

    Mă deranjează două problemela textul de mai sus, iar dacă văd greșeli, voi face tot timpul corectări la textele scrise aici.
    1. Prof. Claudia Surcel este DIRECTOAREA unității de învățământ.
    2. Vă rog să folosiți diacriticile în textele viitoare, pentru că este păcat de limba noastră să fie scrisă doar cu caractere englezești.

  5. un fost elev

    Buna initiativa! Dar parca e scoala 2 asta nu 4 :)) … in fine … Bafta si la alte activitati similare!

  6. Anger is A gift

    Initiativa e buna ..dar imi este teama ca asta nu o sa opreasca punerea in aplicare a contractelor nationale /internationale ce prevad taierea padurilor.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.