Cupa DeMolay – BNR 2011

Campionatul National Scolar pe echipe, dotat cu Cupa DeMolay – BNR 2011, organizat de catre Societatea Delta, in colaborare cu Ministerul Invatamantului si Cercetarii, Federatia Romana de Sah, Banca Nationala a Romaniei, a derulat faza judeteana pe data de 27 mai 2011, la nivelul scoli generale si licee. In cadrul turneului rezervat scolilor generale din judet, echipa Scolii Generale Nr 5, „Aviator Petre Ivanovici” din Bailesti, s-a clasat pe un meritos loc doi. Competitia destinata liceelor doljene s-a incheiat cu victoria de prestigiu a Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”, Bailesti, liceu care va reprezenta judetul nostru la finala pe tara ce se va desfasura in perioada 1 – 7 august 2011 la Izvorani – Complexul Olimpic „Sydney 2000”, Arenele BNR. Competitia va fi prezidata de insusi academicianul Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, fost presedinte al FRSah, un mare iubitor si practicant al „sportului mintii”.

In calitatea mea de antrenor al elevilor sahisti de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, urez succes deplin la finala campionatului scolar pe echipe.

Constantin Micu

1 comentariu

  1. sahul sportul mintii

    Felicitari copiilor participanti in special lui Alecu care a reusit performanta de a se clasa pe locul 11, la general, Coryna si Diana pe locul 17, iar Ristea pe locul 26.
    Oricumk Alecu a demonstrat ca este un jucator bun, clasarea lui pe locul 11 il onoreaza, sa nu uitam ca primii 15 aveau elo peste 1700, alecu incepator fiind are numai 1200.
    Oricum, performanta este uriasa, domnule primar mai sprijina, domnule si sahul, ca ei sunt viitorii antreprenori, oameni de afaceri, consilieri sau primari. Anul acesta ai sponsorizat numai oina, handbalul si trantele, sporturi care folosesc mai putin creierul.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.