Primarul Costel Pistritu, la trei ani de mandat

Costel Pistritu

Costel Pistritu

Va propunem spre auditie interviul acordat domnului profesor Valentin Turcu de domnul primar Costel Pistritu, cu prilejul implinirii a trei ani de la investirea in functia de primar al Bailestiului.

[audio:interviu-primar-3-ani-mandat.mp3]

7 Comentarii

  1. NIKI

    Domnul primar PISTRITU a inceput multe proiecte dintre care doua la stiu eu.PRIMUL,este salade sport cea mare,iar al DOILEA este parcul.PRIMUL proect,adic sala de sport,am inteles ca se va deschide de ZILELE BAILESTIULU.AL DOILEA proiect,adica parcul,este tot la fel,adica DARAPANAT!!!Ei bine sa speram ca domnul PISTRITU va termina parcul pana la alegeri,daca nucine il va mai ALEGE??? Mesaj pentru PRIMA:DOMNULE PISTRITU SA SPERAM CA VETI FINANTA TOATE PROICTELE PENTRU CA NOI SA VA PUTEM VOTA,IAR DACANU VETI FINANTA ACESTE PROIECTE LA TIMPUL STABILIT DE DUMNEAVOATRA,ATUNI NOI BAILESTENI VA TREBUI SA ALEGEM ALT PRIMAR CARE SA TERMINE TATE PROIECTELE LA DATA,ANUL SI LUNA STABIITA DE DANSUL!!!:):):):):):):):)

  2. miha

    FELICITARI D-LUI PRIMAR PISTRITU COSTEL PT. EFORTUL FACUT, ACELA DE A NU LASA ORASUL NOSTRU FARA SPITAL. ESTE MARE LUCRU FAPTUL CA S-A ZBATUT CUM N-A MAI FACUT-O NIMENI PINA ACUM SA NU RAMINEM „PE DRUMURI” CUM S-AR ZICE. BA MAI MULT, L-A SI RENOVAT, L-A SI DOTAT CXU APARATURA DE LABORATOR FOARTE PERFORMANTA. SE FAC ANALIZE LA STANDARDE RIDICATE SI LA BAILESTI CHIAR DACA UNII SUNT CIRCOTASI SI CAUTA MOTIVE DE CRITICA. MEDICII DE LA BAILESTI SUNT LA FEL DE BUNI DACA NU CHIAR MAI BUNI DECIT CEI DE LA CRAIOVA ASA CA… HAIDETI SA NU MAI CAUTAM NOD IN PAPURA DEGEABA SI SA INCERCAM TOTI PE CIT POSIBIL SA NE FACEM TREABA CIT MAI BINE LA LOCUL NOSTRU DE MUNCA… SI TOTUL O SA FIE BINE. BRAVO, PRIMARE TINE-O TOT ASA CA N-O SA PIERZI. BAILESTENII SUNT OAMENI CU MINTEA LA EI SI STIU CE FAC.

  3. CATANA

    INTRADEVAR, SE VEDE CEVA BUN IN BAILESTI,MULTUMITA D-LUI PISTRITU CEL MAI BINE INTENTIONAT PRIMAR DIN ULTIMII 20 DE ANI
    FELICITARI!!!BAILESTENILOR NU MAI FI-TI ASA DE CARCOTASI…

  4. onu

    felicitari domnule primar pt tot efortul pe care-l faceti pt oras sper sa vina ziua in care sa fiiti aprecit pe masura efortului depus

  5. sandu

    pupati,pupati ca asa va stiu de o viata !Nu conteaza unde ajungeti sa pupati…

  6. gabi

    hai ca va da dom primar o bere la astia de laudati pe aici jos cu sarlatanii

  7. Anger is A gift

    cred in cianura si in acest oras minunat pavat cu ceafa de bivol….si in meseria de macelar de ocazie !

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.