Sah – Turneul de la Giarmata Vii

Pe 11 iunie 2011, Clubul Sportiv Mediator in colaborare cu Consiliul Judetean Timis a orgnaizat traditionalul concurs international de sah rapid „Trofeul Mediator” ajuns la a XI-a editie. Au participat 112 sportivi de la 13 cluburi sportive din localitatile: Teius, Jimbolia, Sibiu, Timisoara, Craiova, Arad, Resita, Lugoj, Bailesti, Dumbravita, Giarmata Vii.

Clubul bailestean a fost reprezentat de o delegatie formata din 14 sportivi, participand in premiera la acest important concurs. Evolutia jucatorilor nostri a fost la inaltime, obtinand printre altele, doua medalii de bronz prin sahistii Diana Mitu si Ionut Ristea.

Festivalul Studentesc de Sah Timisoara 12 iunie 2011

Echipa de sah CSM „Progresul” Bailesti, in cadrul proiectului „Sahul-fantezie si rationament”, a derulat o noua etapa, prin participarea la Festivalul Studentesc de Sah, turneu ce s-a desfasurat chiar in sala celebrului club CS Studentesc „Medicina” Timisoara, acolo unde evolueaza mari maestri extraclasa (Ruslan Ponomariov – fost campion mondial, Doru Rogozenko, Ioan Marasescu, etc).

Prestatia echipei noastre a fost una excelenta, jucatorii nostri obtinand, nu mai putin de 6 medalii. De asemenea, gazdele noastre ne-au oferit zeci de volume de carti si reviste, absolute necesare pregatirii teoretice, de altfel singura metoda de a obtine rezultate superioare in competitii de cel mai inalt grad.

Corina Firtulescu

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.