„Nunta de aur” – Editia a III-a

In data de 15 august 2011, 24 de perechi din Bailesti, vor aniversa „Nunta de Aur”, la Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, fiind invitate de Primarul Pistritu Costel.

Ca in fiecare an, incepind cu 2009, Primarul Costel Pistritu, invita cupluri „de aur” din Bailesti care au implinit 50 de ani de casatorie, pregatindu-le o petrecere speciala, organizata pentru ei.
Cu binecuvantarea Preotilor de la Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, 24 de cupluri vor primi slujba religioasa pentru sfintirea legamintelor de credinta.
Se vor oferi „Certificate de aur” pentru fiecare pereche in parte si nu va lipsi, asa cum e firesc, sampania, piscoturile si buchetele de flori.

Este imbucurator faptul ca, autoritatea locala, din 2009 a reusit sa realizeze asemenea evenimente, iar cei sarbatoriti, beneficiaza de inalta apreciere ce le-o poarta autoritatea, considerindu-i adevarati oameni de calitate si de mare valoare umana, dat fiind ca au stiut sa dea institutiei „familiei” si institutiei „casatoriei”, toata atentia si grija pentru a le pastra si proteja de-a lungul a zeci de ani, de vicisitudinile vietii de zi cu zi.

Vom reveni cu detalii.

2 Comentarii

  1. Marin

    Felicitari primarului si autoritatii . Peste trei ani si bunicul meu cu bunica implinesc 50 de ani si poate….

  2. maminineta

    Initiativa laudabila pentru Primaria Bailesti.Sa speram ca se va gasi timp si pentru alte asemenea evenimente.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.