Performanta se poate incuraja

In anul 2010, printr-un proiect de hotarire, initiat de primarul Costel Pistritu, 50 de olimpici bailesteni, au putut merge, pentru prima data gratie acestui proiect, in tabara la Marea Neagra, ca rasplata pentru munca lor. Anul acesta, stimularea elevilor si profesorilor, prin acest proiect, care urmareste performanta atat a elevilor cat si a profesorilor, a dat roade. Numarul elevilor care au atins performante a crescut, astfel 77 elevi olimpici, dar si un numar de 5 profesori (dintre cei care au pregatit elevii) vor pleaca in tabara la mare, statiunea Costinesti in perioada 17 – 24 august a.c. Rezultatele elevilor din institutiile scolare bailestene, sunt urmatoarele:

Scoala Nr. 5 – Av. Petre Ivanovici: 18 locuri I; 19 locuri II; 2 locuri III; 3 mentiuni la Olimpiadele si Concursurile Nationale scolare faza judeteana; si 2 locuri Mentiune la faza Nationala a Olimpiadelor – Stiinte socio-umane (facem mentiunea aici ca un copil a obtinut la mai multe discipline aceste premii, iar aceasta scoala are un numar de 19 elevi care pleaca in tabara).

Scoala Amza Pellea: 2 locuri III; 2 mentiuni la Olimpiadele si Concursurile Nationale scolare faza judeteana;

Scoala Nr. 1: un loc III, o mentiune la Olimpiadele si Concursurile Nationale scolare faza judeteana; si un loc III, la faza Nationala a Olimpiadelor – Educatie fizica.

Scoala Nr. 3: 5 locuri I la Olimpiadele si Concursurile Nationale scolare faza judeteana; un loc I, la faza Nationala a Olimpiadelor – Educatie fizica; si tot un loc I, la faza Nationala a Concursului National de Matematica (Micul Matematician)

Grupul Scolar Stefan Anghel: un loc mentiune la faza judeteana a Olimpiadelor – tehnician veterinar; un loc III, la faza Nationala a Olimpiadelor – Educatie fizica; 11 locuri la faza Nationala a Olimpiadelor – Educatie fizica; un loc II si un loc III si doua mentiuni la faza judeteana a Olimpiadelor – tehnician in agricultura; doua mentiuni la faza judeteana a Olimpiadelor – tehnician instalatii electrice; un loc mentiune la faza judeteana a Olimpiadelor – religie.

Liceul Mihai Viteazul: un loc I si un loc II la faza judeteana a Olimpiadelor – biologie; trei locuri II la faza judeteana a Olimpiadelor – chimie; doua locuri II la faza judeteana a Olimpiadelor – educatie fizica; 19 mentiuni la faza judeteana a Olimpiadelor- biologie 3; chimie 3; matematica 2; romana 3; religie 1; geografie 1; istorie 2; engleza 1; logica 1; matematica 2; un loc III la faza Nationala a Olimpiadelor (Chimexpert) – chimie;

Credem ca si asa se pot stimula si incuraja cei ce doresc sa faca performanta.

8 Comentarii

  1. Stefan Anghel

    Cine v-a furnizat aceste date?? Pe unii i-ati uitat, pe altii i-ati umflat… Ca de obicei… Sau se umfla ei??? :)) „Ingamfarea te umfla, dar nu te ridica”.

  2. Marin

    Felicitari , celor care au invatat , celor care i-au invatat , cit si celor care le-au oferit .

  3. Zaibar

    Ne cerem scuze, am facut corectille la Grupul Scolar Stefan Anghel dupa ce am obtinut oficial rezultatele de la conducere.

  4. scoala 5 "Av. P. Ivanovici"

    FELICITARI PT. REZULTATE!!!!!!!! SC. 5 A AVUT MENTIUNI LA NATIONALA LA OLIMPIADA LA ED. CIVICASI GEOGRAFIE SI CA SA FIE LA NATIONALA TREBUIA SA AIBA LOCUL I PE JUDET, LOGIC !!! SC. 5 A LUAT UN LOC 2 PE TARA LA OLIMPIADA SPORTULUI SCOLAR LA MAJORETE SI E CALIFICATA LA CUPA ROMANIEI IN NOIEMBRIE 2011! SI APROPO DE UNDE AVETI PREMIILE SI REZULTATELE??????????????? E RUSINOS CUM SE UMFLA UNII PE AICI FFFFFFFFFFFFF URAT!!!!!

  5. rusinos din partea voastra

    care olimpici? cei de la stefan anghel care joaca oina? aia sunt olimpicii? stiti ce inseamna sa fii olimpic? au plecat numai cei cu relatii, iar cei de la grupa de oina de la cristi vaduva nu au ce cauta. mai interesati-va cum sunt trimisi si de catre cine se fac tabele in orasul asta

  6. bailestean de departe

    Fratilor , pentru voi sunt numai nereguli peste tot .Nu sunteti in masura sa judecati voi aceste lucruri , lasati directorii de scoli si profesorii care ii invata sa se bucure de ceea ce pot realiza in scoala respectiva. Daca tot vorbiti , incercati sa o faceti intr-un mod civilizat , sa incurajati ,sa ajutati pe cei care totusi incearca ,fie ei si jucatori de oina , dar ce faceti……voi ?

  7. MIA

    CAP DE LISTA LA TOATE TABERELE -COPII DE PROFESORI, FIE CA AU SAU NU PERFORMANTE SCOLARE PUNCT.

  8. bonus

    Asa este: performantele trebuie incurajate.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.