Cupa Bailestiului la Handbal – Galerie Foto

Inaugurarea Salii Sporturilor „Ada Nechita”, dupa cum bine stiti a avut punctul culminat cand cele doua echipe fanion a Romaniei, Oltchim Rm. Valcea si Corona Brasov au jucat un meci demonstrativ pentru spectatorii bailesteni. Ce nu stiu cei care au stat in fata micilor ecrane, urmarind doar acest meci inaugural, a fost cupa municipiului Bailesti, juniori II masculin, care s-a desfasurat pe parcursul a opt meciuri (ora de incepere 9.45). Echipele ce s-au luptat pentru a prinde locul mult ravnit, locul I, au fost: CSM PROGRESUL BAILESTI, LPS TARGU JIU, CSS UNIVERSITATEA CRAIOVA SI CSS DROBETA TURNU SEVERIN.
Pentru locul I la juniori III masculin, s-au intrecut CSM PROGRESUL BAILESTI SI CSS UNVERSITATEA CRAIOVA.
In urma acestor meciuri, locurile I de la ambele intreceri, au fost ocupate de CSM PROGRESUL BAILESTI, atat la juniori II cat si la juniori III.
Baietii nostrii au considerat aceste jocuri ca un antrenament pentru ceea ce este mai greu, pentru campionatul national ce se va desfasura incepand cu sfarsitul acestei luni. Dorim multa bafta handbalistilor nostri juniori II, juniori III, cat si antrenoarei Lupu Ioana, si sa se intoarca asa cum ne-au obisnuit, cu cate un loc pe podium.

Marian Milovan

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.