3 ani de Zaibar.ro

Ce repede trece timpul! Azi se implinesc trei ani de cand exista www.zaibar.ro. Am devenit deja o echipa, putini ca numar dar sufletisti.
Am inceput cu pasi timizi. Incet-incet, am construit aceasta comunitate online si ne putem lauda azi ca suntem principala sursa de informatii pentru locuitorii din Bailesti dar si pentru bailestenii raspanditi in toata lumea si cedeti-ma ca nu sunt putini.
Avem deja aproapte 2000 de simpatizanti si pe Facebook, in proportie de 98% bailesteni. Utilizatorul nostru de acolo este Bailesteni de Pretutindeni.
Multumim celor care ne-au ajutat sa ajungem pana aici, colaboratori, bailesteni si nu numai. Promitem ca vom evolua si vom face tot ce ne sta in putinta sa va tinem la curent cu noutati bailestene.

La Multi Ani zaibar.ro!

6 Comentarii

  1. Suca

    La Multi Ani! Tare ma bucur ca existati. Prin intermediul vostru aflu ce e nou in orasul in care m-am nascut, am copilarit. Acum sunt departe de Bailesti dar prin zaibar.ro ma simt atat de aproape! Zilnic, dupa ce pornesc caluculatorul imi zic: „Ia sa vad ce mai e nou pe la mine pe acasa” 🙂

  2. mitel

    Felicitari ! Va multumesc pentru ca existati!

  3. ONU

    la multi ani! sa ne traiesti

  4. teo

    poze de la miss sau videocliputi nu bagati??

  5. Maria

    La Multi Ani zaibar.ro!
    Sunt multumita sa vad in fiecare zi orasul meu prin voi.Sunt bucuroasa sa constat ca se schimba Bailestiul nostru in bine , ca foarte multi din bailestenii plecati vad acest lucru ,care nu s-a intimplat pana acum.Va felicit pe toti cei din echipa zaibar.ro ,pe bailestenii de acasa care sprijina aceste schimbari si nu in ultimul rand pe cei care conduc aceasta urbe ,greu incercata in timp.

  6. Ina

    Foarte dragut,se pare ca de data asta Bailestiul este „condus” de oameni bine intentionati,sa speram ca toate proiectele se vor si concretiza in fapte…

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.