Amplasarea troitei lui Amza Pellea in Parcul Tineretului din Bailesti

Azi, 12 decembrie 2011, a fost amplasata in Parcul Tineretului din Bailesti, troita in memoria actorului Amza Pellea ce urmeaza a fi dezvelita in aceasta seara odata cu organizarea „Sirului Luminii”, ajuns anul acesta la a III-a editie. Manifestarile vor incepe azi la ora 16:45.
Invitam toti bailestenii sa participe la acest eveniment pentru ca sunteti cei pe care Amza Pellea i-a iubit, sunteti bailesteni!

3 Comentarii

  1. POPA M

    STR. AMZA PELLEA ESTE SCRISA GRESIT PE PLACUTE; AMZA PELEA.AR FI BINE SA REFACETI.MULTUMIM ANTICIPAT

  2. bailestean de departe

    Felicitari dragii nostrii bailesteni.Asa ceva de mult trebuia facut, dar este foarte bine ca s-a facut si acum .Felicitari d-le primar ,sunteti asa cum au dorit bailestenii , omul lor. Sunt mindru ca sunt bailestean. Sper ca puneti si manifestarea ce a avut loc in seara aceasta pe blog.Va multumesc tuturor.

  3. Cristi PATRA

    Urmeaza sa dau la tipar o carte cu amintiri despre Bailesti. Daca are cineva fotografii cu fosta troita, care era amplasata in locul unde acum este monumentul (foarte frumos si el), as ramane indatorat persoanei care mi-ar trimite aceste fotografii. Sunt si eu bailestean, ca si parintii mei. Adresa de mail la care va rog sa trimiteti este obm@xnet.ro
    Multumesc anticipat.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.