DJ Allexinno & Starchild live la Bailesti – Galerie Foto

Invitatii speciali ai concusului „Miss Craciunita 2011„, organizat de elevii Liceului „Mihai Viteazul” – Bailesti, au fost DJ Allexinno & Starchild ce au facut un show de zile mari la sfarsitul concursului.

Dj Allexinno, pe numele sau adevarat Mircea Madalin Vanca, nascut in data de 20 august 1980, in Bailesti, este unul dintre cei mai bine cotati DJ la ora actuala, intretinand atmosfera in multe cluburi sau discoteci din tara si strainatate.
A impartit pupitrul cu nume „grele” de pe scena internationala cum ar fi Moguai, Ricky Stone, Monoroom, Audiofly, Markus Homm, Nils Noa, ATB, CJ Stone, Stefano Noferini, Dr. Kucho!, Luke Fair, Emanuele Inglese, Stephane K, Paolo Bolognesi, Niki Belucci, Azzido Da Bass, Ellis Sexton, Nick Romano si altii.
Incepand cu 2005, a inceput sa experimenteze productia muzicala, iar roadele nu au intarziat sa apara. Productiile sale si-au gasit imediat locul in portofoliul unor labeluri ca Funktion, BDR Music, Quanticman, Avioground, Future Lovers, UDTK, B79 Music sau Musictracx.
Ultimii ani au fost plini de colaborari cu diversi artisti romani si internationali, remixuri, releasuri si multe partyuri de neuitat, istoria scriindu-se in continuare pe aceleasi beat-uri funky deep house.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.