Inaugurarea celei mai mari parcari cu plata din municipiul Bailesti

Azi 11 decembrie 2011, s-a inaugurat prima parcare cu plata din Bailesti si anume, „Parcare piata agroalimentara” de pe strada Independentei, care are in componenta 300 de locuri. Pana la finele acestui an accesul in aceasta parcare este gratuit, urmand ca de anul viitor sa fie perceputa o taxa modica.
Asa cum a declarat primarul Costel Pistritu, aceasta face parte din proiectul „Parcari pentru zone aglomerate” initiat de Primaria Bailesti, care mai are inca doua asemenea obiective, ce au ca finalitate anul 2012.
Din acest proiect mai fac parte, parcarile de pe strada Victoriei (din zona Monumentului Eroilor, pana la Judecatoria Bailesti) care insumeaza un numar de 250 locuri, dar si parcarile din zona strazii Lt. Becherescu, pana la Scoala Av. Petre Ivanovici.
In luna noiembrie a.c., s-a finalizat prima parcare din proiectul european „Parcari destinate blocurilor de locuinte” si anume, parcarea din zona strazii Carpati – zona blocuri, care este pusa la dispozitia locatarilor, urmand ca in anul 2012 sa fie finalizate parcarile din: zona strazii A.I. Cuza blocuri; zona strazii Victoriei blocuri gara; zona Lt. Becherescu blocuri; zona strazii General I. Ghenescu blocuri.

5 Comentarii

  1. george

    tare parcarea asta,nici nu stiam ca vor sa faca

  2. Cristina

    Este o realizare mare.Felicitari edilului .

  3. Iuliana

    Il felicit pe Domnul Primar pt tot ce a facut pt Bailesti si cat se lupta sa faca in continuare nota 10 pt el si pt tot efortul depus.Daca si locuitori ar aprecia si nu ar mai strica tot ce se face in acest oras tot ce se incearca,am reusi sa crestem.
    Sincer eu nu cred ca locuitori acetui oras merita sa se investeasca in frumusetea orasului si in tot ce incearca sa faca primarul nostru deoarece pt ei nimic nu este bine decat daca li se da si nu au grija de nimic doar fura,strica stiu doar sa zica uite ce frumos este in alte orase numai la noi nu.

  4. ONU

    inecep sa se vada roadele muncii de 3 ani .FELICITARI DOMNULE PRIMAR ati reusit sa-i puneti la munca pe cei din primarie care ani de zile au dormitat

  5. floriycel

    FELICITARI PENTRU TOT CE SE VEDE IN BAILESTI!SARBATORI FERICITE!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.