Mesajul Primarului Costel Pistritu, de Craciun, adresat bailestenilor

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

16 Comentarii

  1. R&M Gomo....

    Urarile sunt autentice,clasice,…care sunt spuse odata in decursul a 365 de zile ale unui an,insa ceea ce ramane in urma este vizibil poate o viata.Eu personal vreau sa-i multumesc Dl.Primar ca a reusit ceea ce alti nici macar nu s-au gandit,ca Bailestiul este un oras care merita o transformare.Vizitez orasul 10 zile pe an dar ceea ce vad IMI PLACE…Cunosc si sunt constienta ca in acest proiect nu V-ati implicat numai financiar ci si Moral,Psihic,Emotional… si astea numai pentru noi.In ziua de Craciun ora 10.10 din Grecia va saluta MArius,Raluca,Ema Nelu si Gica Gomotarceanu.La multi ani sa ne traiti Dl Primar Costel.La multi ani Emiliei si lui Andrei.Va pupam si ne mandrim cu TINE.Fruntea sus MERITI.!

  2. mitel

    am o propunere : sa nu-i mai ziceti „zaibar” la bleg ,ci sa-l botezati „pistritu srl”.Ete de-aia i s-a urcat si lui Ceausescu la cap!Q Ca a avut lingai ca voi sa-l ridice-n slavi!

  3. mitel

    termenul de predare a parcului a fost „sfarsitul lunii noiembrie” ce spuneti?

  4. Dorin

    „Lingai”?..Oribila exprimare,,Eh>,. Persoana de sus isi exprima parerea.Ba chiar se pare ca se si cunosc care e problema dmv.??In fine orice padure are si uscaturile ei .Muta doamne gardul ca nu mai au loc in gradina ta .

  5. mirela plesa

    Propunerea sa ti-o bagi in fund 😉 Si daca nuiti place(dl.mitel)de ce intri pe blog?Scz de exprimare dar imi permit si eu asa cum iti permiti si tu:) esti un mitocan consacrat;).Incetati fratilor sa traiti prezentul lasatzi-l pe ceausescu si ce a facut el.

  6. R&M Gomo....

    Incercati sa nu mai judecati prin comparatie.

  7. state

    istoria ne invata ceva, daca nu ati invatat nimic si continuati sa lingeti ca pe vremea „impuscatului” nu e vina d-lui Mitel , care trage un semnal de alarma doar! Altfel, numai de bine si „lingailor” sa le stea sarmaua-n gat !

  8. Suca

    Si la zi de sarbatoare tot de rautati va tineti. Cei care comenteaza si fac pe grozavii arunca doar petarde, de, pusi de partid. Pentru ei a inceput deja campania.
    Nu aveti nici o sansa. Laudati-va cu ce faceti voi nu doar aruncati cu noroi in ce fac altii. Va „bate” Pistritu la fund din primul tur 🙂

    La Multi Ani si Sarbatori Fericite!

  9. state

    unu ii intreaba de artarii din fata bibliotecii,monumente,altul zice de un termen de finalizare nerespectat, altul de jocuri si bani murdari,mita electorala, altul de costuri componente parc…si ei…sa fac ca ploua! Raspundeti ,bai la ce va zice lumea nu dati cu presupusul ca Bobu-Boc !Va place ce aveti? Scaldat-va in mediocritate!

  10. Blue&White

    De Craciun fi mai bun. Asa spune un colind. De ce nu incercam ca macar in aceste zile sa nu ne mai jignim unii pe altii?
    De ce nu vrem sa ne bucuram de lucrurile frumoase si sa le lasam deoparte pe cele mai putin frumoase, macar intr-o zi de sarbatoare?
    Haideti sa ne bucuram macar zilele astea de parcul din centrul orasului care este superb in aceste zile.

  11. ion bailesteanul

    Felicitari piata este gata, parcul gata,canalizarea gata ,apa este cand teava nu se sparge…

  12. GTI Ionel

    ´´Nu va mai bagati nasul unde nu va fierbe oala´´…de ce nu-l lasati d-voastra,cei care criticati deciziile si faptele d-lui primar, pe dl Pistritu sa faca ce si-a propus,caci ce a facut pana acum,intr-un singur mandat,altii nu au fost in stare sa faca in 3-4 mandate.Felicitari d-le Pistritu pt administrarea si organizarea orasului Bailesti!SARBATORI FERICITE TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI SI 2012 SA VA DUCA CAT MAI MULTE IMPLINIRI ,BUCURII SI MULTA SANATATE!

  13. Ioana.M

    Multumim de mesaj. Sa dea bunul Dumnezeu pentru fiecare, dupa cum a facut si ce a facut, deci dupa sufletul lui, iar cei ce dau decat din gura, sa le dea puterea de a si gandi.
    Sarbatori fericite tuturor bailestenilor

  14. Cretu

    Mitele, ai uitat cine ai fost tu in Bailesti? Poate ne spui si de ce ai plecat din Bailesti dle Girleanu?
    Cred ca ar trebuit sa-ti fie rusine, asa ca… mai bine grec decat bailestean.
    Numai bucurii si sanatate bailestenilor.

  15. Doina

    INTAMPLATOR traiesc si eu de vreo 10 ani in Grecia si tot in Athens,acest Mitel sufera de birocratie ,vorbeste de lingai?ha pai el ce face pe la reuniunile astea de 2 centi care se fac AICI IN ATHENA vezi tu doamne ,la care ei se invita ei se duc:)).APROPO DOMNULE CINSTIT ai uitat ce ai facut de tiai luat masina cu 1 cal si ai fugit la zei ..RUSINIKA;) si asa mai pe babeste SIKTIR;)….te siktireste o fosta kolega care te stie ce poama esti.

  16. mitel

    pt cretu : cred ca Mos Craciun care a treecut pe la tine ar fi fost bine sa -ti aduca mai multa minte
    -mea culpa !
    ptr Doina : colega? , siktir,tu ! 1. nu am avut colega Doina, iar in privinta Atenei iti dau un reper : „gelu Voicu -Argolida- Grecia – si mai discutam !

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.