A inceput vizita bailestenilor la Bruxelles

In data de 09.05.2011, la Bailesti, a avut loc concursul „Cat stim despre Comunitatea Europeana?” concurs ce a avut loc intre echipele celor doua licee din localitate.

Acest concurs, a fost initiat de primarul Costel Pistritu, avand sprijinulul d-lui eurodeputat Marian Jean Marinescu, iar miza acestui concurs a fost vizita in capitala Belgiei, Bruxelles, vizita care se desfasoara in aceasta perioada (19.12.2011 – 22.12.2011). Castigatorii acestui concurs au fost elevii Liceului „Mihai Viteazul”, in numar de opt plus profesorul care i-a pregatit. Fiind prima editie dar si pentru a putea stimula pe viitor acest concurs, organizatorii au considerat ca este bine sa mearga in vizita si echipajul Grupului Scolar „Stefan Anghel”, in numar de sapte plus profesorul care i-a pregatit.

Prin acest concurs, se doreste in primul rand cunoasterea institutiilor europene, dar si a realizarii de catre noi romanii, ca suntem europeni cu aceleasi drepturi ca si membrii celorlalte state membre„, a declarat primarul Costel Pistritu pentru zaibar.ro.

Din programul celor 17 bailesteni aflati la Bruxells, putem retine: vizita la Parlamentul European, prezentarea institutiilor europene, precum si participarea la Concertul Stars of Music, vizitarea Parlamentarium, Atomium, parc de distractie Mini Europe, Palais des Expositions.
Pe aceasta cale rugam pe acei bailesteni care locuiesc in Bruxelles si viziteaza blogul zaibar.ro, sa ia legatura cu bailestenii prin intermediul nostru.

Vom revenii cu imagini surprinse in vizita de la Bruxelles.

Vezi aici o galerie cu imagini surprinse la desfasurarea concursului, in data de 9 mai 2011.

1 comentariu

  1. Larisa

    Felicitari tuturor.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.