Performanta incurajata si premiata la sfarsit de an 2011, de catre municipalitate

Anul 2011 a fost un an bogat pentru invatamantul bailestean. Numarul elevilor care au atins performante la nivel de olimpiade si concursuri nationale a crescut simtitor, ceea ce ne bucura pe noi toti bailestenii.

Fata de anul 2010, numarul elevilor care s-au remarcat prin rezultatele obtinute la diferite concursuri judetene, interjudetene si olimpiade nationale, s-a dublat. Este deopotriva meritul dascalilor, care au stiut sa trezeasca pasiunea pentru studiu si dorinta de competitie, dar si al elevilor, care au inteles ca fara munca si fara unele sacrificii (mai putin timp pentru relaxare), nu poti atinge performanta.

O motivare in plus a venit si din partea Primariei si a Consiliului local, care in al doilea an consecutiv, a oferit tinerilor capabili de performanta, o bine meritata vacanta la mare.

Primarul municipiului Bailesti, initiatorul proiectului „Performanta trebuie sustinuta” a dorit de asemenea sa felicite intr-un cadru festiv si sa premieze, in al doilea an consecutiv, pe toti elevii si profesorii care au muncit si s-au straduit pentru a obtine rezultate care fac cinste comunitatii bailestene.

In data de 19 decembrie 2011, in sala de sport a Scolii Av. P. Ivanovici, a avut loc premierea celor 120 de elevi si a celor 43 de cadre didactice din scolile bailestene, de catre primarul Costel Pistritu, care spunea pentru zaibar.ro: „Este nevoie mai mult ca niciodata sa-i incurajam pe cei ce doresc sa faca performanta, sa le recunoastem meritele si sa-i rasplatim pentru efortul lor, pentru onoarea pe care o aduc orasului Bailesti„.

1 comentariu

  1. Cristina

    Sa-i incurajati in continuare pe cei ce doresc sa faca performanta, sa le recunoasteti meritele prin a-i rasplati asa cum ati facut de doi ani incoace.
    Felicitari tuturor .

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.