Retro: Iarna in Bailesti, acum 36 de ani – Galerie Foto

Pentru ca tot avem parte de un peisaj feeric odata cu venirea zapezii si am primit multe comentarii pe Facebook la o galerie cu imagini din Bailestiul acoperit de zapada, postata aici zilele trecute, comentarii de genul: „iernile copilariei mele”, „nu am mai vazut de mult timp atata zapada”, am scotocit in colectia mea de „vechituri” si am gasit cateva imagini care surprind aspecte din centul Bailestiului in anul 1976.

Multi dintre voi nici nu va nascuseti atunci (nici eu 🙂 ) si este un bun prilej de a vedea cum arata Bailestiul acelor vremuri iar pentru „veterani” e o ocazie unica de a-si revedea locurile dragi din tinerete, parcul unde isi plimbau iubita/iubitul cinematograful unde mergeau sa vada un film.

Revin cu rugamintea adresata celor care au imagini vechi din Bailesti (filme foto vechi, diapozitive, fotografii pe carton, filme pe 8 sau 16 mm) sa lase un comentariu aici pentru a putea sa recreem astfel, in imagini, istoria orasului nostru. Este pacat ca astfel de poze sa se piarda prin niste sertare sau sa fie aruncate. Pierdem astfel aspecte unice din istoria Bailestiului nostru.

Multumesc!

5 Comentarii

  1. Loriykiycka

    Nici eu nu ma nascusem atunci;)),dar cinema`ul l-am prins….pacat ca nu mai e!!! Si vechiul nostru parc:(…
    Foarte frumoase poze!!!<3

  2. Constatin Fetica

    Cred ca pana acum 10 ani arata 90% la fel. In ultimul s-a schimbat. Oricum, era foarte frumos 🙂

  3. florycel

    aveam 9 ani si imi amintesc si acum ce nameti de zapada erau…dar nu erau gerurile astea …cred
    .nu imi amintesc de geruri…dar era frumos,ne jucam ca nebunii toata ziua in zapada…nici nu avean alceva de facut…joaca noastra …. fie ca era vara,iarna…eram mereu afara.cinematograful nu-l voi uita niciodata…am vazut atitea filme matinale,duminica dimineata,cu plasele pline de paine si sifoane…

  4. Sorin

    Ati intitulat fotografiile din parc „Parcul Tineretului”

    Nu cumva va inselati? Parcul Tineretului, din ceea ce imi amintesc, s-a vrut a fi pe malul Balasan, zona strand. Sau… sa ma insel eu?

  5. Bratan cornelia din Bailesti

    Ce emotionant cand vad fotografii din anii copilariei mele. Va multumesc frumos! Eu pe atunci nu -mi permiteam face asa fotografii ,deci sunt bine venite!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.