Dragobete… Iubeste romaneste

Sub acest generic Casa de Cultura „Amza Pellea” Bailesti in parteneriat cu Grupul Scolar „Stefan Anghel” din Bailesti, in colaborare cu Muzeul de Arta si Centrul Judetean pentru Promovarea si Consrvarea Traditiilor Dolj, organizeaza vineri, 24 februarie 2012, o manifestare prilejuita de sarbatoarea dragostei la romani. Manifestarea va incepe la ora 9:30 cu deplasarea unui grup de elevi ai Grupului Scolar „Stefan Anghel” prin centrul orasului, care vor darui flori doamnelor si domnisoarelor pe care le intalnesc, sub deviza „Eu sunt Dragobetele, sarut toare fetele”.
La ora 11:00 se vor retrage la Casa de Cultura unde va avea loc vernisajul expozitie de pictura „Marin Sorescu”. Si-au anuntat prezenta la manifestare Gabriel Bratu – caricaturist, Florin Rogneanu – directorul Muzeului de Arta Craiova, Ion Sorescu – fratele mai mic al lui Marin Sorescu, lect. Univ. dr. Sorina Sorescu – presedinta Fundatiei Marin Sorescu, Nicolae Dumitru de la Centrul Judetean de Creatie Dolj.
Dupa vernisarea expozitiei, va avea loc o expunere despre insemnatatea sarbatorii de Dragobete, iar apoi va fi evocata personalitatea artistica a lui Marin Sorescu cu prilejul implinirii a 76 de ani de la nastere.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.