DJ Rynno şi Sylvia au încins atmosfera la Băileşti – Galerie Foto

DJ Rynno cu Sylvia şi dansatoarele lor au încins atmosfera duminică seara la Băileşti, cu ocazia „Zilelor Sfântului Gheorghe„. Petrecăreţii au dansat minute bune pe melodii precum „Feel in love„, „Stereo„, „Move Your Body„, melodii în mare vogă în cluburile din ţară şi străinătate.

5 Comentarii

  1. Bogdan

    Din punctul meu de vedere …. privind raportul nationalitatior aflate in „municipiul” Bailesti , a fost o proasta idee aducandule locuitorilor o formatie de interpreti destul de apreciata in randul „lumii civilizate” , dar nu si in randul etniei rrome.
    Sunt interesat daca pe langa efectele de lumini si dansatoare , vre’unul dintre cei aflati acolo a inteles altceva…
    Probabil ca acest eveniment ar fi fost mult mai placut daca nu printre spectatori nu s-ar fi aflat un procentaj de 90% tigani ( sau rromi – sunt valabile amebele variante numai ca prima suna mai melodios )
    Felicitari pentru spectacolul oferit … si pacat pentru cultura si comportamentul publicului .

  2. oltean 100%

    bani aruncati pe fereastra cu aceste targuri in aer liber

  3. Mihai

    Sunt de aceeasi parere cu Bogdan. Numarul tiganilor din Bailesti a crescut semnificativ in ultimii ani. Sunt prezenti peste tot: in parcuri, pe bulevard, chiar si in centru, si sa nu mai vorbim de zona garii, unde este pur si simplu un cartier de tigani ! Acestia isi construiesc „cocioabe” la periferia orasului, fara niciun fel de autorizatie, iar cand strang suficienti bani (din furat, bineinteles)isi cumpara o casa undeva in zona garii, sau chiar si in centru, inmultindu-se foarte repede. Am ajuns sa ne fie frica sa ne plimbam prin Bailesti tocmai din cauza acestor indivizi,care,din senin, te agreseaza verbal, si deseori chiar fizic, doar pentru ca, de exemplu, ai parul mare sau nu il idolatrizezi pe guta. In opinia mea, aceasta e o problema foarte serioasa a autoritatilor locale, si ar trebui tratata ca atare.

  4. justme

    chiar nu are niemeni ce sa le faca?dati fratilor o lege ceva sa nu mai faca atatia copiii ca o sa ajungem sa ne conduca orasul pana la urma…..
    am plecat din bailesti pt ca pur si simplu iti era frica sa umbli seara prin oras.degeaba au bagat jandarmerie pe centru ca te asteapta pe la colturile intunecate….pacat de bailestiul nostru frumos de alta data in care ne simteam bine si nu ne era frica de nimik.
    iubesc bailestiul si as vrea sa se faca ceva.

  5. anonim

    Ar fi minunat daca la evenimentele urmatoare primaria ar incerca sa organizeze spectacolele cu Bailesteni, aici ma refer la simplul fapt, ca si in Bailesti sunt multi cu potential la care Domnul Pistritu nici nu se asteapta.
    Aici ma refer strict la acei copii pe care ii vedem in fiecare in la „Balul Bobocilor” sustinute de cele 2 licee din oras, consider ca sunt o ochipa care ar face o foarte buna treaba atat in organizare cat si pe scena.
    Nu este nevoie sa vina nu stiu ce prezentatoare de la nu stiu ce ansamblu care nu stie sa lege 2 fraze ca are emotii si lumea sta si se holbeaza pentru ca nu ii intelege mesajul.
    Domnule Pistritu va rog, sunt un Bailestean care vrea o schimbare, va rog, incercati ca pe viitor sa urcati pe scena tineretul Bailestean care in proportie de 99% este mult mai capabil decat „artistii” care s-au perindat pana acum pe la spectacolele din Bailesti.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.