Piesa de teatru „Mă mut la mama!”, vineri la Bailesti

Compania D’AYA va pune in scena, vineri, 6 aprile, orele 18:30, la Casa de Cultura „Amza Pellea” din Bailesti pieasa de teatru „Mă mut la mama!„, de Andreas Petrescu.

Din distributie fac parte: Adriana TRANDAFIR – mama, Andreas PETRESCU – Andrei (fratele mai mare) si Gabriel FATU – Gabriel (fratele cel mic). Scenografia aparine lui Iuliana GHERGHESCU iar regia lui Gelu COLCEAG.

Scurta prezentare:
Doi frati, cu varste apropiate de 30 de ani, unul parasit de sotie, iar celalalt inselat de iubita, hotarasc sa se reintoarca acasa la mama, pentru a continua sa traiasca partea cu copilaria. Mama,vaduva fiind, desi e singura in casa, are un iubit… L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTA!!!

Cand apar baietii acasa, apar si conflictele. In primul rand apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzatia ca „mamica” il iubeste mai mult pe celalalt, iar ideea ca mama are un iubit, ca si ea are dreptul la dragoste, la viata, e de neconceput, in mintea celor doi: Mama este MAMA. Si atat!!!

O comedie trista, o poveste vesela, optimista, dar cu accente tragice, o bucatica rupta din viata de familie a noastra, a tuturor, despre ceea ce ar putea insemna o familie fericita… Sau, drumul spre idealitate atunci cand speranta te invata sa traiesti frumos si sa te bucuri de fiecare clipa! Multe rasturnari de situatie, fiecare incearca sa isi marcheze teritoriul, dar, de fiecare data, cu rabdare si toleranta, cu nervii intinsi, dar si cu mult umor, totul se poate rezolva…

2 Comentarii

  1. aeee

    biletele kt costa j d unde luam???

  2. adevaruldecalafat

    Dragi prieteni sunt redactorul unuia din cele mai vizionate ziare on-line din Dolj .Numele ziarului este Adevarul de Calafat .
    Incepand cu data de azi 03.04.2012 ziarul dvs Zaibar.ro se va gasi in sectiunea Adrese Utile a ziarului Adevarul de Calafat .
    Pentru a ma contacta pentru o eventuala colaborare imi puteti scrie pe adresa adevarul.de.calafat@gmail.com

    Va astept ca partener .Ca un amanunt , noi il sustinem in Campania Electorala pe Costel Pistritu .La Calafat din pacate avem un primar cu trei dosare la Dna in curs de finalizare .Candidatul cu cele mai mari sanse la Primaria Calafat este cel al PDL- Managerul Spitalului Municipal -dr. -chirurg VOINEA STELIAN.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.