Şase pentru Primaria Băileşti

După cum deja bine ştiţi, data de 10 iunie este data alegerilor locale. În cursa pentru Primăria Municipiului Băileşti s-au înscris şase candidaţi:

  • Pistriţu Costel, 44 ani – Partidul Democrat Liberal
  • Colan Ion, 64 ani – Uniunea Social Liberală
  • Floricel Pătru, 56 ani – Partidul Poporului – Dan Diaconescu
  • Popescu Trifon, 62 ani- Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat
  • Gliba Gheorghe, 55 ani – Partidul România Mare
  • Poenaru Ionel, 58 ani – Uniunea Naţională Pentru Progresul României

Zaibar.ro a iniţiat un sondaj pe această temă la care te invită să participi.

Cine credeti ca va fi viitorul primar al Bailestiului?

  • Pistriţu Costel - PDL (69%, 347 Votes)
  • Colan Ion - USL (20%, 103 Votes)
  • Floricel Pătru - PPDD (5%, 27 Votes)
  • Gliba Gheorghe - PRM (2%, 11 Votes)
  • Popescu Trifon - PNTCD (2%, 8 Votes)
  • Poenaru Ionel - UNPR (1%, 7 Votes)

Total Voters: 503

Loading ... Loading ...

Dacă îţi pasă de soarta Băileştiului, participă la vot pe 10 iunie. Nu lăsa pe alţii să aleagă în locul tău!

28 Comentarii

  1. Din Bailesti

    Rezultatul de pana acum al sondajului nu ma surprinde deloc.
    Un om care face atatea pentru acest oras nu are cum sa nu fie reales primar.
    Felicitari domnule Pistritu!

  2. vali

    Un om care a ajutat mult ceata de hoti din PDL vrei sa spui. In afara de parc, care a costat cat a costat cu ce se poate lauda. Sa vedem acum ca nu mai au Udrea si Videanu cum sa puna mana pe banu public ce va mai face Pistritu.Poate daca iasa primar va reusi sa i-a muntele de namol scos de el si lasat langa Balasan

  3. Bailestean de Bucuresti

    Concetatenii nostrii, in marea lor parte (peste 70%) din ce stiu, sunt alaturi de Pistritu. Daca a castigat in 2008 cu 54%, acum procentul este mai mare. Rautatile fac parte din jocurile murdare, daca suntem corecti cu noi, trebuie sa recunoastem ca drumul acestui oras a fost unul bun din 2008 si pana in prezent.
    Succes in alegeri dle Pistritu.

  4. onu

    vali eu zic sa lasam partizanatul si sa deschidem ochii. desi nu mai stau in bailesti trebuie sa recunoastem ca bailestiul a inceput sa se schimbe in bine.cat despre parc am inteles ca sunt bani europeni,namolul trebuia scos ca mirose oribil,etc

  5. rebecca si vera popescu

    poate ar prinde bine si o schimbare .Eu sint pentru dl FLORICEL PATRU.

  6. Nicoleta Motataianu

    Intr-adevar a facut parcul domnul primar actual…dar ce anume a mai facut? Acum o saptamana am fost pe acasa si m-am dus acolo la cascada la arcul de triumf…nu imi venea sa cred ce mizerie este tocmai acolo, iarba cat cuprinde si broaste la fel.. in centrul orasului…acolo unde dumnealui a pus si ceva bancute. Va dati seama cum va misrosi cand se va incalzi vremea putin mai mult… Asta vrem pentru orasul nostru? …Infrumusetare… dar curatenie? Si…sa nu mai vorbim despre piata…inceputa si neterminata din diverse motive… ESTE „BUN” DE REALES ACTUALUL PRIMAR DACA SI-AR FINALIZA CE ISI PROPUSESE CAMPANIA ANTERIOARA!!!

  7. Mihaela Gabroveanu

    Sunt bailesteanca si studiez in Bucuresti. Nu pot sa vad cum oameni care se cred bailesteni, nu vad ce lucruri bune s-au facut din 2008 si pana in prezent in orasul nostru drag.
    Numai daca deschideau regulat site-ul Zaibar.ro unde s-a prezentat Bailestiul zi de zi, aflau lucrurile noi. Cred ca isi aduc aminte bailestenii cum asteptau programul de apa rece care era de doua ore dimineata, pe la pranz o ora jumatate si seara inca doua sau trei ore, iar din 2009 Bailestiul are apa 24 din 24.
    S-a realizat piata de cartier (intra pe zaibar.ro si o vezi), sala de sport, denumită “Sala Sporturilor Ada Nechita” unde Bailestiul a fost in direct la TV ;
    Decolmatarea raului Balasan, parcarea de la piaţă, parcarile dintre blocuri, modernizarea strandul, a terenului de sport sintetic (LMV) pentru toţi tinerii, modernizarea WC public din parcul Tineretului, toate se pot vedea, iar daca intri pe camera principala de supraveghere tot pe zaibar.ro (nu stii ca sunt camere de supraveghere in tot Bailestiul?), vezi centru Bailestiului in direct, iar de Paste, am fost la cimitir la bunica mea si am vazut alei betonate si gazon in cimitir, pe strada principala este gazon si flori, monumentul arata extraordinar, iar cel mai mult ma bucur ca strada Gabroveni este printre primele strazi care se modernizeaza cu asfalt, trotuar si spatiu verde cu gazon, iar strazile vecine, sunt in lucru.
    Realizarea celor două părculeţe din centru, zona râului Balasan (unde erau aruncate gunoie pe dupa gardul acela viu) nu cred ca este vazuta de Nicoleta, dar ma rog este bailesteanca ca si mine si poate… nu-i plac modernizarile realizate de dl. Pistritu.
    Tot in sectorul nostru a fost muzeul, care a fost evacuat de oamenii interesati de cladire si teren in 2008. Din cate am vazut, s-a realizat un nou sediu al muzeului (zaibar.ro – imagini de la deschiderea muzeului).
    Realizarea Casei Memorială Amza Pellea si a Festivalul Zaibarului, dar si steaua din Piata Timpului-Bucuresti, sunt realizari mari, ce trebuie sa ne faca mandrii ca suntem bailestenii. In urma cu doua saptamani, am fost la mitingul aviatic Petre Ivanovici, care a ajuns sa fie vazut si la Bucuresti si sunt intrebata de colegii mei (zaibar.ro) daca avem aeroport la Bailesti-Cilieni (a fost la TV). Eu sunt convinsa ca omul acesta chiar merita sa fie primarul Bailestiului. Il felicit si ii urez sanatate si voi fi acasa la alegeri sa pot sa ajut la continuarea proiectelor, la schimbarea in bine a localitatii noastre Bailesti. Bailestenii in douazeci de ani nu au avut parte de nimic nou, iar acum cand se vad atitea lucruri bune, il vor alege in continuare primar pe dl. Pistritu, pentru ca merita.

  8. vali

    Piata de cartier ne spune-ti si noua cat a costat? Parca 2-3 miliarde, modernizarea wc 1 miliard si tot asa.

  9. gogu de bailesti

    numai la primari va uitati. de acord cu pistritu, dar nu numai el, ci toti candidatii au niste consilieri de te doare capul. pistritu cred ca ia ales pe spranceana, dupa cum fura fiecare. musuroi de la nadejdea, tibreanu si familia lui de directori pusi de partid, doamna blonda tica care merge la doua capete, ea la pdl iar directorul la psd, trebuie sa prinda unul consilier, pascu brutarul, miss pdl angi, iar la ceilalti voi reveni. oricum, voi sa votati ca asta ne este soarta, sa fim condusi de o mana de …. stiti voi cum se cheama. pacat de pistritu ca este om bun.

  10. Raluca Gomo

    Domnule Primar ,daca tot ati facut si ati facut si tot ati facut ,mai face-ti va rog si o donatie din bani personali ,de data asta,cumparati urgent din cea mai apropiata Farmacie niste creme de mancarimi (plurit),ca rau se mai freaca unii/ din cat, din ce, de unde,…mai Nea caisa Vali si toti cei ce va mananca ,Raport de monitorizare prezentat de Comisia Europeană la 16 mai 2006 apreciază
    că România va putea fi pregătită pentru aderare la 1 ianuarie 2007, cu condiţia rezolvării unui număr de aspecte restante într-o permanentă schimbare şi dezvoltare,din ce stiu eu si bani s-au tot primit pentru astfel de proiecte s-a facut ceva ?ai vazut ceva??sau acum a dat darq in voi de cand a venit PISTRITU,comunisti consacrati ce sunte-ti…….Succes Dle Primar Costel Pistritu la alegeri sa fii in top, iar la proiecte finalizate sa fii asa cum te-am cunoascut si nu ignora te rog mesajul meu de alerta kiar au nevoie oamenii astea de ceva creme,unguiente daca se poate pe baza de cortizon ca necesita multa apa sa bea …apropo la 9 dim sa opriti apa potabila sa-i dati drumu la 2 pana la 3 cand lumea doarme sau nu e acasa si seara mai faceti-va ca o uitati sa o deskideti 😉 sa vezi atunci mancarimile draqului in 7 episoade.Nu va e rusine atata timp cat acesti bani vin din fonduri europene si trebuiesc proiectati, in lok sa zice-ti MERSI ca nu sunt din fondul lokativ de stat al primariei sa va ia impozite si pe Mucii de-i arunca-ti pe jos, pe voi va preocupa contabilitatea ….Salutari Bailestenilor de suflet.Eu vin la Baileti 1/an dar ceea ce vad IMI PLACE.in skimb sunt online in bailestiul meu de suflet zi de zi http://live.bailesti.ro/

  11. flory mihaila

    NU STIU CE AI DE LAUDAT DOMNISOARA SAU DOAMNA MIHAELA GABROVEANU, DAR SE FACE CA NU ESTE INTOCMAI ADEVARAT CE SPUNE TI, APA, IN UNELE ZONE ALE BAILESTIULUI, SE DA INCA CU PORTIA, IN SCHIMB DACA SE SPARGE O TEAVA SE LASA SA CURGA CU SAPTAMANILE, NU STIU CE ESTE MODERNIZAT IN BAILESTI, PANA SAPTAMANA TRECUTA SI EU ERAM INCANTATA DE SITE, DAR CE SA VEZI CAND AJUNGI IN BAILESTI VEZI LUCRURILE ALTFEL, STAZILE LATERARE PLINE DE GROPI, LACUL PLIN DE MIZERIE, PIATA NETERMINATA DE ATATA TIMP, ETC.
    SUNT DE ACORD CU SALA DE SPORT, CU MUZEUL AMZA PELLEA, DAR CE MAI ESTE DE LAUDAT, ESTE USOR SA STAI IN FATA CALCULATORULUI SI SA POSTEZI DIVERSE EVENIMENTE. WC-UL PUBLIC ESTE UN LOC IN CARE S-AU INGROPAT BANI, NU DE ASTA AVEA NEVOIE BAILESTIUL.
    DIN CATE AM CITIT STRADA PE CARE STATI VA POARTA NUMELE, INCA O DATA AJUNGEM LA ACELASI LUCRU CARACTERISTIC ROMANULUI (FAVORITISME), NU MAI LAUDATI ATATA BAILESTIUL CA NU ESTE CHIAR ASA DE SPLENDIT PRECUM VRETI SA PARA, GANDITI VA CATI OAMENI DIN BAILESTI AU PLECAT SI PLEACA IN CONTINUARE PT CA NU SUNT LOCURI DE MUNCA SI CEI CARE AU ACCEPTA ORICE CONDITIE PT CA NU AU CE FACE.
    EU SUNT PLECATA DIN BAILESTI DIN 1998 SI STAU TOT IN BUCURESTI, DAR SUNT EXTREM DE DEZAMAGITA DE CE AM VAZUT SAPTAMANA TRECUTA IN BAILESTI „PE DINAFARA VOPSIT GARDUL SI INAUTRU LEOPARDU”.

  12. Din Bailesti

    D-le Vali era de preferat sa nu faca nimic cu banii aia, asa multi cum vi se par, si sa-i restituie bugetului de stat?
    Adica ai fi preferat sa nu se faca nimic in oras decat sa se faca lucruri scumpe?
    De-asta nu merge nimic bine in Romania, pentru ca si atunci cand folosim fonduri europene ne intrebam de ce a facut parcul si nu strazile, de ce strazile si nu canalizarea, si tot asa.
    Asa ne face sa fim carcotasi. Noi nu miscam un deget dar ii criticam pe cei care fac.
    E usor asa.

  13. Silviu Constanta

    As avea si eu ceva de zis impotriva celor care incearca sa arunce cu noroi in stanga si in dreapta. Doamnelor si domnilor nu mai gasiti atatea motive si atatea critici, apropo fata de cele scrise mai sus ba ca vine cate unul (una) de pe la Bucuresti si face mofturi, vezi doamne sunt broaste in apa (dar unde ai vrea femeie sa fie, in copaci), ca altcineva sta pe o strada care se cheama Gabroveni, tragand cineva concluzia ca este favorizata ca sta pe strada aia:)). Fratilor bagati-va mintile in cap si lasati omul sa isi faca treaba ca nimeni altul dinaintea lui nu a facut nici macar 10%. Omul a facut destule si vamai face dar lasati-l in pace, sprijiniti-l si o sa fie mai bine. Succes Pistritu Costel

  14. dana

    Pistritu

  15. Nicoleta Motataianu

    Nu este vorba ca nu il lasam sa faca aceste lucruri, ba chiar mai mult, il rugam sa le termine…
    Intr-adevar, A INCEPUT si piata… si apa… si ce a mai mentionat dna/d-ra Mihaela Gabroveanu… dar nu sunt nici macar pe jumatate facute.
    Este de apreciat ca s-au inceput lucrarile dar, nu credeti ca era intr-adevar un plus pentru dl primar daca si finaliza ce incepuse si nu le lasa in aer pana dupa alegeri?
    Inca sunt stazi in MUNICIPIUL BAILESTI care au cratere in asfalt sau mai mult de atat sunt ca niste ulite de sat… cu nisip… Concluziile le trageti dvs singurei.
    Sunt multe de spus si pro dar si contra domnului primar,asa ca degeaba incercati sa il ridicati pe dl Pistritu pentru ca faptele (nefinalizate) vorbesc de la sine.

  16. Liviu

    Dragii mei, vad ca sunteti asa activi si ma bucur. In viata oricine are parte si de bune si de rele. Poate fiecare in felul lui are dreptate, dar chiar stiti adevarul absolut despre tot ce s-a inceput ca lucrari in Bailesti? cred ca nu. De aceea este bine ca pentru o judecata dreapta, sa stim ce s-a intimplat in cazul pe care il judecam. Eu spun ca este bine ca se lucreaza la modernizarea orasului nostru, este bine ca romanii afla de Bailesti, din presa scrisa, din zona audiovizualui, iar tot ce a aparut despre orasul nostru de dupa 2008, chiar a fost pozitiv. Acest lucru inteleg ca nu va place? doreati sa se spuna despre orasul nostru si despre Pistritu lucruri rele chiar daca nu exista? cum ne-a aratat presa in 2006 cand primarul de atunci a fost arestat?
    Daca vreti sa ridicati si voi standardul orasului nostru, cred ca este un lucru bun. Pentru a avea doar o opinie asa sa fie, cred ca este gresit. Inchei prin a va da un exemplu: un proiect are si el un termen in care se implementeaza, daca depasesti acest termen atunci se sisteaza fondurile, iar presa scrie asa cum stie. Pana acum nu s-a scris nimic rau in presa de Pistritu si de ce fonduri a pierdut sau mai stiu eu ce…, dar cred ca merita, ca acest bailestean ca si noi, sa primeasca macar incurajarile noastre, pentru ca altii inaintea lui nici macar nu au gandit sa faca ceva in Bailesti, dar sa se mai apuce sa si faca. Asa ca Pistritu, merita respectul nostru, pentru ca ceea ce a inceput si sunt convins ca se si vor finaliza, le-a facut pentru noi toti, pentru oras si nu pentru el.
    Succes mai departe Pistritu

  17. M.N.

    Suntem in plina campanie electORALA …toti sunt prieteni cu plebea acum …e bine si civilizat sa ii ascultam …dar pentru tot ce spun exista o replica a MARELUI AMZA PELLEA rostista in ”ATUNCI I-AM CONDAMNAT PE TOTI LA MOARTE” ( …parca si titlul incearca sa ne zica ceva…) – ” NU VA CRED , NU VA CRED … DA’ E FRUMOS CA VORBITI ASA !!! …

  18. M.N.

  19. M.N.

    „Linia noastră e a lui Bălcescu. E a lui Eminescu. E a tuturor celor care s-au răsucit româneşte şi creştineşte în rugul vedeniei unui Paradis, din care alţii şi-au calculat căderea pentru vanităţi ucigătoare de suflet”. Nichifor Crainic

  20. Nicoleta Motataianu

    nu ayi inteles ce anume am vrut sa scot in evidenta in momentul in care am lasat acel comentariu(primul). Nu am vrut sa critic sau sa arunc cu noroi in absolut nimeni. Da, este de apreciat ce a facut domnul Pistritu, dar era mult mai apreciat si inchidea gura lumii daca facea si ….ce am enumerat eu atunci.
    Si mie chiar imi pare si mi-a parut foarte bine cand am vazut Bailesti-ul live, sau, cum imi zicea doamna/ domnisoara Mihaela Gabroveanu de acele mini parculete de o parte si alta a strazii in zona arcului de triumf… si altele … dar nu era bine sa fi curatat si raul Balasan in acea zona, cel putin? Nu din motive estetice, ci din simplul motiv ca va veni in curand vara si poate va imaginati cum va mirosi…
    Imi place Bailesti-ul cum se ridica ince-incet, mi-as dori sa continue sa se ridice dar nu as vrea sa o faca numai pe jumatate. Atat.(Eu sunt apolitica nu ma intereseaza ce partid sau ce primar castiga atat timp cat… au de castigat si municipiul… si locuitorii lui, apoi. )

  21. stan gh.

    1. Parcul este „amenajat” ,nu „facut”,pentru ca exista si inainte !
    2. Cate locuri de munca au fost create in oras in ultimii 4 ani ?
    3. Dumbay ,cu 10% din suma ar fi amenajat parcul mai cu gust ! (un parc de dimensiunea aceasta nu suporta estetic asfaltul ).
    Daca vreti sa intelegeti bine, daca nu… bailesteni ai lui Amza sa fiti !

  22. relu cretu

    a te lauda cu obligatiile de serviciu nu este mare scofala !

  23. cocolimma

    @ Raluca Gomo: Mancarimea se numeste PRURIT daca tot vrei sa folosesti cuvinte care te depasesc…

  24. venus

    Succes in alegeri dle Pistritu.

  25. dana banica

    A gresi este uman mai ales cu tastatura…diferenta de o litera nu explica mare lucru in schimb are dreptate, uite si pe tine te mananca undeva. Mesajul in sine se pare ca te-a deranjat nu si litera, care sa fim sinceri la oricine si oricui i se poate intampla. Succes Pistritu.!

  26. Robert

    RESPECT. CEL MAI REAL MESAJ SCRIS DE RALUCA. AUTENTIC SI DIRECT. A FI ORIGINAL INSEAMNA A FI BAILESTEAN. DE DATA ASTA VOI VOTA PISTRITU.

  27. Draniceanu

    Imi pare rau sa va cotrazic, pe mai multi,dar trebuie vazuta realitatea nu sentimentul.Ma mira faptul ca inca mai sunteti imbroboditi,orbiti de fata morgana…Cu 2-3 milioane pentu piata,plus 1 milion pentru WC (preturi umflate),fiti rezonabili se puteau face mult mai multe lucruri.Rolul primarului,directorilor de paie a fost de a deturna fondurile in buzunarele lor si in bugetul partiduluiPDL,fiecare si-a avut procentul in functie de cum s-au inteles.Acum ca nu mai este Udrea izvoarele vor seca pentru proiectele care nu au prioritate.Atat vorbiti de Pistritu ,ce a fost un complice,un om de incredere al PDL-ului,nicidecum un om de incredere al bailestenilor.El a facut o picatura din ocean pentu Bailesti si un ocean pentru
    PDL.Sper sa nu mai repetati prostia din 2009.

  28. Draniceanu

    In memoria lui AMZA PELEA trezitiva!!!!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.