Mulţumesc, Băileşteni!

Costel Pistritu - Primar

Costel Pistriţu - Primar Băileşti

După rezultatele alegerilor de duminică, în care Costel Pistriţu a fost reales ca primar al Băileştiului, acesta a ţinut să transmită, prin intermediul Zaibar.ro, un mesaj de mulțumire celor care au ieșit la vot, mesaj pe care vă invităm să-l ascultaţi.
[audio:mesaj-pistritu-multumire.mp3]

6 Comentarii

  1. alex

    sa ne traiesti nea Costel! va salut cu respect! 🙂

  2. Maria I.

    Bailestiul este al nostru si noi toti trebuie sa muncim pentru ridicarea lui. Multumesc pentru mesaj d-le primar, se vede ca iubiti cu adevarat acest oras, la fel de mult ca marele nostru Amza Pellea.

  3. onu

    Felicitari si la mai mare domnule primar.Cu respect…

  4. GHEORGHISAN DORIN

    FELICITARI,chiar daca am plecat demult din orasul natal in care m-am nascut,copilarit si crescut,ma bucur sa stiu ca orasul BAILESTI are un primar de valoare din generatia mea,rezultatul este de la sine,votul oamenilor de rand care au votat sincer si fara regrete un primar capabil si responsabil pentru ai reprezenta din nou in viitor.Multa sanatate familiei si succese pe plan profesional.
    Cu respect GHEORGHISAN DORIN

  5. adriana

    Felicitari domnule primar!!!mult succes in mandatul care va sta in fata! Am incredere k nu ne veti dezamagi nici de data asta!Multa intelepciune va doresc si putere!:)

  6. alegator

    Domnule Pistritu, e v-as recomanda ca in toamna sa candidati pentru Camera Deputatilor, aveti mari sanse si cred ca ati putea fi mult mai util comunitatii din care veti pleca.Sunteti un om dinamic si energic si cred ca parlamentul are nevoie de un asa om.
    Succes!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.