Zbor deasupra… Băileştiului – Galerie Foto

Sâmbătă, 16 iunie, am avut ocazia de a face o plimbare deasupra Băileştiului cu un avion AN-2, îmbarcarea având loc de pe aerodromul Cilieni. Evident că nu puteam pleca la drum fără aparatul de fotografiat, tocmai pentru a putea împărtăşi cu voi o experienţă unică. Unii dintre voi au avut ocazia să vadă câteva poze postate de noi pe Facebook, iar acum aveţi ocazia de a vedea întreaga galerie. Concluzia este una: suntem un oraş VERDE.
Nu că ne-am lăuda, dar Zaibar.ro a facut pentru prima dată fotogarafii deasupra Băileştiului dintr-un avion. Data viitoare vom face poze cu oraşul de pe lună 🙂

Vă las vouă plăcerea de a identifica obiectivele din poze. Unde nu va descurcaţi, vă pot ajuta.

Foto: Zaibar.ro

9 Comentarii

  1. clauidu

    Felicitari Adrian! Reusita treaba.

  2. Andrei

    Ştiţi … aveţi drepturi de autor automat asupra creaţiei şi fără să scrieţi asta pe toată fotografia.

    Fotografiile sunt foarte frumoase, experienţa este unică dar aţi stricat-o.

  3. Din Bailesti

    Normal ca omul are drepturi de autor pe poze. Doar sunt creatia lui.
    In mod sigur a facut asta pentru ca i-au fost luate poze si puse inclusiv in ziar fara a se mentiona sursa.

  4. Zaibar

    Multumesc, Claudiu!

  5. Nebunul de Alb

    Domnule Andrei, dumneata stii cata munca si bani se investesc pentru a realiza astfel de fotografii, apoi sa te uiti cum iti este folosita munca fara sa te intrebe cineva daca esti de acord, sau nu …
    Ei, afla ca e normal sa se prcedeze astfel, asa se procedeaza in toata lumea.

  6. Andrei

    Domnule Nebun de Alb, am câteva răspunsuri la retorica dumneavoastră.
    1. Din întâmplare sau nu, ştiu şi eu câte ceva despre cum se fac fotografiile. Vreau să vă spun, că şi eu am pus destule fotografii din diferite domenii pe internet, chiar cu Băileştiul vostru iubit(ce şi mie îmi place).
    2. Nu m-a supărat niciodată când cineva mi-a folosit fotografiile pe alte situri sau publicaţii şi am mai multe fotografii istorice preluate de alţii. Cineva chiar mi-a cerut voie şi mi-am dat acceptul.
    3. Dacă v-au fost folosite fotografiile fără acord, puteţi oricând să acţionaţi în instanţă pe cel ce v-a încălcat dreptul.
    4. Sunteţi un internaut reuşit, dar nu un cunoscător desăvârşit în materie. Vreau să spun că nu astfel se procedează în toată lumea cum ziceţi. Astfel procedează amatorii şi tabloidele. Orice profesionist care se respectă şi doreşte să îşi valorifice fotografia o postează pe rezoluţie şi implicit calitate redusă sau nu acordă salvarea de pe site.
    5. În urma articolului am cezut că fotografiile au fost făcute din plăcere şi ar fi trebuit împărţite cu plăcere. Decât jumătăţi de măsură, mai bine deloc.
    &. Dacă vă este aşa de frică să nu vă fie furată munca, aflaţi atunci că şi cu marele scris pe diagonală aplicat, un cunoscător cu un program reuşeşte până la urmă să îndepărteze scrisul.
    7.Ca să încheiem discuţia, vă rog să nu mai fiţi atât de penibil atunci când înştiinţaţi lumea despre „cum se procedează”(măcar de-aţi avea dreptate). Sunteţi timpic pentru psiohologia poporului român.
    Spiritul gregar de care nu reuşim să scăpăm.
    – Adios! –

  7. Lorian

    Aș avea nevoie de 2 poze. Numerele 33 și 168. Doresc să le pot vedea la rezoluția maximă.
    Dacă se poate, vă mulțumesc anticipat.
    Salutări din Norvegia!
    Lorian Săceanu

  8. Nebunul de Alb

    Da, domnule Andrei, in mod normal nu ar trebui sa intru intr-un dialog cu dumneata, nu te cunosc, cum, probabil, nu ma cunosti.
    Eu mi-am spus punctul de vedere. Daca esti, sau nu de acord cu el este mai putin important, fiecare face ce vrea cu munca lui.
    Dar daca tot ai incercat sa faci pe filosoful, afla ca termenul penibil, nu suporta termen de comparatie. Cineva, fie eu, sau dumneata, nu putem fi penibili, mai mult sau mai putin.
    Cine stie sa retuseje aceste fotografii marcate, cred ca are suficienta minte sa ceara administratorului, rugandu-l frumos, sa-i puna la dispozitie materialele, asa cum a cerut userul Lorian, fara a face pe grozavul si a acuza pe cei care nu gandesc ca el, asa cum tocmai ai facut-o dumneata.
    Eu te salut respectuos fara a-ti arunca acel arogant ”-Adios!-”

  9. Pingback: zaibar.ro » Blog Archive » Băileştiul văzut din avion – Galerie Foto

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.