Mulţumim băileşteni că ne-aţi ajutat să câştigăm!

Echipa de proiect la Spitalul BailestiCu ajutorul vostru Spitalul Municipal Băileşti a reuşit să câştige un proiect pentru reabilitarea Compartimentului de Neonatologie, proiect susţinut de ROMPETROL prin campania „Impreună pentru fiecare„.
Acum câteva săptămâni am apelat la voi, băileştenii, pentru a acorda un vot online proiectului „Primii paşi în viaţă” şi nu am greşit când am făcut lucrul ăsta.

După încheierea votării, unde s-au obţinut 710 voturi, a urmat nota juriului care dat 4.75 (nota maximă fiind 5.00). S-a făcut media ţinându-se cont de pondere (nota juriului – 75%, numărul de voturi – 25%), şi a rezultat nota finala 4.92. Lista proiectelor finaliste a fost de 35, atât pe sănătate cât şi pe mediu. A urmat vizita şi evaluarea proiectelor pe teren, iar în data de 04.07.2012 a fost afişată lista câştigătorilor. (vezi http://www.impreunapentrufiecare.ro/blog/)
Au fost selecţionate 16 proiecte câstigatoare printre care şi cel depus de Spitalul Băileşti.

Câteva date despre proiect:

  • Suma dată de ROMPETROL este de 45.000 RON.
  • Contribuţia Spitalului Băileşti în acest proiect constă în voluntariatul pe care trebuie să-l asigure pe baza unui parteneriat cu adminisţatia publica locală. Deci, financiar nu se contribuie cu nici un ban.
  • Perioada de implementare este de 3 luni începând cu data de 01.08.2012.

Obiectivele proiectului sunt:
1. Creşterea gradului de confort al pacienţilor şi personalului medical din compartimentul Neonatologie prin înlocuirea uşilor vechi din lemn cu uşi din PVC cu geam termopan, reabilitarea pereţilor prin înlocuirea faianţei deteriorate şi zugrăvirea cu vopsea lavabilă cu efect antibacterian, înlocuirea pardoselei vechi cu linoleum PVC sanitarizat.
2. Înlocuirea cădiţelor pentru baie (3 bucăţi) şi a pătuţurilor (8 bucăţi) pentru nou născuţi.
3. Promovarea evenimentului la nivel local prin achiziţionarea şi inscriptionarea unui nr de 30 tricouri, a 7 echipamente de lucru pentru voluntari şi editarea unui număr de 15 postere inscripţionate cu titlu proiectului „Primii pasi in viata”, numele sponsorului şi a partenerilor şi distribuirea lor în cadrul instituţiilor publice (şcoli, primarie, spital, etc).

Concomitent cu aceste etape se vor susţine şi campanii de promovare şi informare în rândul populaţiei privind contracepţia postnatală.

Partenerii implicaţii în proiect sunt:
1. Spitalul Municipal Băileşti în calitate de Implementator
2. Primaria Municipiului Băileşti în calitate de partener.

Rolurile Spitalului Municipal Băileşti sunt următoarele: implementarea proiectului, gestionarea parteneriatului, promovarea proiectului şi a finanţatorului, monitorizarea şi evaluarea pe tot parcursul proiectului, asigurarea unei mese zilnice gratuite echipei de lucru pe toată perioada proiectului, asigurarea materialelor nepravazute în proiect, asigurarea spaţiului pentru depozitarea materialelor de construcţii din cadrul proiectului.
Rolurile Primariei Municipiului Băileşti sunt următoarele: punerea la dispoziţie a unei echipe de lucru formată din 7 voluntari, sprijinirea proiectului pe toată durata lui.

Echipa de proiect:
Responsabil Proiect: Dumitrascu Liviu Mihai
Responsabil Proiect Autoritatea Locala: Mustata Firu
Membru echipa Proiect: Mirionescu Augustin

Mulţumim băileşteni ca ne-aţi ajutat să câstigăm acest proiect!

1 comentariu

  1. raluca

    felicitari!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.