Lansare de carte – Povestea celor şapte copii

În cadrul Asociaţiei Macedonenilor din România – Filiala Băileşti, judeţul Dolj, la data de 15 august 2012 a avut loc lansarea cărţii „Povestea celor şapte copii”. Evenimentul a fost unul deosebit şi dedicat copiilor de etnie macedoneană. Povestea din această carte aparţine distinsei doamne Constantina Dumitrescu, preşedinta A.M.R.
Apărută într-o ediţie de lux şi cu o grafică de excepţie ce aparţine doamnei Geanina Prejbeanu, cartea face deliciul oricărui copil. Rod al unei sensibilităţi deosebite, creaţiile doamnei Constantina Dumitrescu dovedesc afecţiunea acesteia faţă de copii. Autoarea a pătruns în universul copilariei, a înţeles că inocenţa copilăriei trebuie să înceapă din sufletul celor mari, de aceea se spune că „oamenii care iubesc copii devin veşnic tineri”. Cartea pune în lumină virtuozitatea cu care mânuieşte slovele spre a-i încânta pe micuţi şi a-i cufunda în adâncul sublim al literaturii. La finalul lansării fiecare copil prezent a primit în dar cartea iar micuţa Butu Adelina a susţinut un moment folcloric îmbiindu-i pe cei prezenţi cu cântece macedonene.
Atmosfera a fost una de vis. Membri A.M.R. prezenti la eveniment ureaza autoarei „Mult succes şi la cât mai multe priecte de suflet îndeplinite!”

Draculet Dorina,
A.M.R. – Filiala Băileşti

Foto: Zaibar.ro

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.