Încep lucrările de canalizare şi alimentare cu apă în Băileşti

canalizareCompania de Apa Oltenia SA împreună cu beneficiarul proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dolj” – Primăria Municipiului Băileşti, a finalizat procedura de desemnare a constructorului pentru executarea lucrărilor de apă şi canalizare.

În perioada imediat următoare, se trece la obţinerea avizelor definitive şi semnarea contractului de lucrări cu executantul lucrării, în data de miercuri, 27 martie 2013. Odată cu semnarea acestui contract încep lucrările de extindere a structurii de canalizare şi apă în localitatea Băileşti.

Durata de realizare a lucrărilor este de un an şi jumătate. Concomitent cu lucrările de apă şi canal continuă şi lucrările de asfaltare a tuturor străzilor şi reconstrucţie a trotuarelor.

Străzile care urmează a fi racordate la canalizare sunt: A.I. Cuza, Ana Ipătescu, Ardealul, Av. Petre Ivanovici, Bâlciului, Banu Manta, Banu Mărăcine, Locotenent Becherescu, Brâncoveni, Buziaşi, Carpaţi, Cloşani, Gabroveni, C-tin Ciupagea, Dimitrie Bolintineanu, Depozitelor, Dreptăţii, DJ 561A, Ecaterina Teodoroiu, Eremia Grigorescu, Eroilor, Eternităţii, Gheorghe Doja, General Dragalina, General I. Ghenescu, Horia Cloşca şi Crişan, Independenţei, Jiului, Libertăţii, Mărăşeşti, Mareşal Averescu, Meseriaşi, Mihai Eminescu, Mihai Viteazul, Prelungirea Mărăşti, Păcii, Padeş, Panduri, Păstori, Progresului, Radu Paisie, Speranţei, Unirii, Vasile Alecsandri, Victoriei, Viilor, Vlad Ţepeş, Tudor Vladimirescu, Tismana.

„Din 1992, băileştenii aşteaptă această canalizare. Toţi cei care au condus urbea înaintea mea, au promis acest lucru dar nimic nu s-a concretizat. Sunt mulţumit că dupa trei ani şi jumătate de la depunerea proiectului, am reuşit să începem lucrările şi oraşul nostru va beneficia, în întregime, de canalizare şi apă. Mulţumesc băileştenilor că au avut răbdarea şi încrederea că această investiţie se va realiza şi nu va rămâne la nivel de declaraţie populistă. Urmează o perioadă de disconfort pentru cetăţeni, disconfort produs de lucrările majore care vor fi efectuate la nivel de artere de circulaţie dar zic eu că beneficiile următoare vor fi majore.”, a declarat pentru Zaibar.ro primarul Costel Pistriţu.

8 Comentarii

  1. ONU

    DOAMNE AJUTA

  2. eu

    bn ca o sa avem canalizare dar ramanem cu strada ca acum 200 ani sau o sa fie si asfaltata???(Vlad Tepes)

  3. Zaibar

    Daca citeai cu atentie articolul observai ca este scris „Concomitent cu lucrările de apă şi canal continuă şi lucrările de asfaltare a tuturor străzilor şi reconstrucţie a trotuarelor.”

  4. cristina

    Sa ne ajute Dumnezeu ! Eu propun ca Proiectul de apa si canalizare sa inceapa de pe stazile Eremia ,Dragalina, Progresul, Viilor, deoarece Proiectul de asfaltare s-a inceput din cealalta parte a orasului. Sa impacam si capra si varza :)) ! Ma bucur foarte mult ca sa luat si aceasta initiativa . Mult succes Domnului Primar si intregii echipe !

  5. Angela

    Aleluia!

  6. stanica

    poimart !

  7. STEFAN

    Este de salutat acest proiect!

    Sa nu uitati de investitori!

    Si bine ar fi sa finalizati si piata!

    Terenurile de sport sa fie folosite pentru activitati sportive!

  8. stanica

    poimart,ete !

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.