Redeschiderea Şcolii Nr.2 „Amza Pellea” din Băileşti – Galerie Foto

În data de 08.03.2013, ora 8:30, după o perioadă de peste un an, în care s-a construit, putem spune din temelii, Scoala Nr. 2 „Amza Pellea” – Băileşti, elevii au revenit la cursuri într-un local modern cu dotari de ultimă generaţie.

La înaugurarea şcolii a participat alături de primarul Costel Pistriţu şi directorul şcolii prof. Vaduva Cristian, domnul Inspector Şcolar General, prof. Georgică Bercea-Florea, Inspector Şcolar General al ISJ Dolj care a declarat: „Această şcoală modernizată, care poartă şi numele unei mari stele „Amza Pellea” este o mândrie a noastră, a tuturor. Sper ca dumneavoastră cu toţii, elevi, dascăli şi părinţi să vă bucuraţi şi să aveţi numai rezultate pozitive.”

În cuvântul de deschidere domnul primar Costel Pistriţu a declarat printre altele: „Dorim să avem tot timpul posibilitatea de a aduce schimbări în bine. Azi, avem deja o schimbare – Şcoala Amza Pellea Băileşti. Vă urez mult succes şi vreau să aud că această şcoală va creea şi pe viitor oameni de valoare”.

După tăierea panglicii şi sfinţirea de către preoţi a şcolii, a urmat un frumos program artistic susţinut de elevii scolii.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.