S-a semnat contractul pentru demararea lucrărilor de apă şi canalizare în Băileşti – Galerie Foto

Ieri, 27 martie 2013, Compania de Apă Oltenia SA a semnat contractul cu constructorul, în cadrul proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dolj„. Beneficiarul direct al proiectului este municipiul Băileşti, şi după cum deduceţi din numele proiectului, oraşul nostru va beneficia, în totalitate, de canalizare şi apă curentă. Constructorul care va realiza aceste lucrări este Asocierea SC GRUP PRIMACONS SRL – Slatina şi SC VIALES Y OBRAS PUBLICAS SA – Spania.

Lucrările la canalizare ce vor începe la Băileşti, sunt aşteptate foarte mult şi de constructorul SC ERPIA SA, care face asfaltarea la nivel de localitate şi este nevoie să se înţeleagă, că de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor aveţi 18 luni până la finalizare. Suntem convinşi că puteţi termina lucrările mai repede, înainte de termen, iar doamnul primar vă pune la dispoziţie terenul pentru organizarea de şantier şi vă sprinină cu tot ce este necesar ca lucrarea să se desfăşoare în graficul propus„, a declarat Costel Mitriţă, Director General al Companiei de Apa Oltenia SA.

La rândul său, primarul Costel Pistriţu, a spus: „Este o zi istorică pentru mine şi localitatea mea. După trei ani şi jumătate de la depunerea proiectului, reuşim în sfârşit să începem lucrările. Am stagnat cu lucrările de asfaltare, aici de faţă responsabilul firmei SC ERPIA SA poate confirma, aşteptând începerea lucrărilor de canalizare. Semnarea acestui contract, vă obligă atât pe dumneavoastră (SC ERPIA SA) cât şi pe firma de construcţie, dar şi pe noi beneficiarii, în sensul de a lucra repede şi bine, în bună înţelegere pentru finalizarea acestui proiect. Să ne ajute Bunul Dumnezeu să putem termina cu bine proiectul de canalizare al municipiului Băileşti, un proict mult dorit de băileşteni.

1 comentariu

  1. Mircea H.

    Pe lângă aceste proiecte mai mari să astupaţi şi din gropile ce au apărut în primăvara această. Probabil aţi văzut că străzile sunt pline de gropi, peste tot.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.