Arată că îți pasă!

În cadrul Programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!” desfășurat în perioada 1 – 5 aprilie 2013, elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Anghel” Băilești s-au implicat într-o activitate de voluntariat cu titlul sugestiv „Arată că îți pasă!”, acțiune în parteneriat cu Primăria Municipiului Băilești și Biserica „Sfântul Nicolae”.

Obiectivele acestei activități au vizat ca elevii să-şi dezvolte empatia şi spiritul civic de întrajutorare, să manifeste interes şi să se implice în campanii şi acţiuni de voluntariat. Voluntariatul presupune acțiune, iar acțiunea și implicarea directă produc experiență. Tinerii liceeni au învățat din această experiență ca nu contează în ce moment alegi să devii voluntar, ci să alegi ca voluntariatul să fie o activitate importantă dintre cele care ne compun viața și să reușești să realizezi ceva semnificativ, de care să fii mândru și să arăți că-ți pasă!

Profesori, elevi, comunitate, cu toții am învățat că există întotdeauna, foarte aproape de noi, oameni aflați în suferință cărora le putem aduce zâmbet și ameliora existența prin gesturi simple și firești.

Prof. Staicu Angela

1 comentariu

  1. Claudiu Visan

    Tot Respectul!

    Ar trebuii facute mai des astfel de programe…
    Sunt destule magazine in Bailesti care pot sponsoriza aceasta campanie, si nu cred ca cineva ar refuza (sau ar fi cretin)…

    Tot respecutl pentru cei implicati!

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.