Campanie de colectare echipamente electrice vechi sau defecte, sâmbătă, la Băileşti

e-wastePrimăria Municipiului Băileşti în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare organizează sâmbătă, 20 aprilie 2013, între orele 9:00 – 17:00, o campanie de colectare aparate electronice vechi sau defecte.
Locuitorii pot depune aparatele de care vor să scape la punctele amenajate la:

1. Primaria Băileşti;
2. Magazinul Profi;
3. Casa de Cultură „Amza Pellea”;
4. La maşina de colecatre.

Fiecare deponent va primi cupoane valorice pentru aparatele electrice mari întregi (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscător de haine, aparate de aer condiţionat) sau participă la o tombolă cu premii (pentru orice alt aparat electric predat).
Se acordă 4 cupoane valorice x 10 lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare întregi şi complete.
Se acordă 2 cupoane valorice x 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscător de haine, aparate de aer condiţionat întregi şi complete.
Cupoanele valorice se pot folosi pentru orice tip de cumpărături în magazinele afiliate Ticket Cadou.

Premiile puse la bătaie pentru tombolă constau în: 2 x maşină de găurit, 2 x cafetieră, 2 x fier de călcat. Tragerea la sorţi va avea loc la Casa de Cultură „Amza Pellea”, sâmbătă, ora 17:30, în prezenţa autorităţilor locale.

Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sau de la instituţii şi societăţi comerciale în vederea casării apelati: 0740.821.003

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.