Amenajarea Bulevardului Lt. Becherescu din Băileşti – Video

Planul Integrat de Dezvoltare Locală al municipiului Băileşti, finanţat cu fonduri europene, are în componenţă, în afara de infrastructura şi realizarea de spaţii verzi, zone pietonale, dar şi monitorizare video. Parte din aceste proiecte s-au finalizat, cum ar fi montarea celor 42 de camere video care include şi sistemul centralizat de monitorizare, în zonele cu risc ridicat de infracţionalitate (instituţii publice) dar şi finalizarea de zone verzi – Parcul Tineretului.

Zona pietonală din centru, care poartă denumirea de Piaţa Civică, este parte din aceste proiecte cu finanţare europeană, proiect la care în acest moment se lucrează.

Prin acest proiect, se realizează o zonă de centru cu spaţii pietonale dar şi cu spaţii verzi, care modifică infrastructura rutiera în zona de centru a străzii Lt. Becherescu, prin reducere la un singur sens.

Înlocuirea teilor cu platani, s-a datorat faptului că, teii sunt arbori care distrug infrastructura rutieră, prin rădăcina care o dezvoltă la suprafaţă, lucru care s-a întâmplat şi în zona străzii Lt. Becherescu, unde ştim cu toţii cum aproape toate bordurile şi zona de asfalt, din imediata apropiere a acestori arbori, era distrusă de rădăcinile acestora.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.