„Nunta de aur” – Ediţia a VI-a

În data de 15 august 2014, 13 perechi din Băileşti, vor aniversa „Nunta de Aur”, la Biserica Sfântul Nicolae, fiind invitate de primarul Pistriţu Costel.

Ca în fiecare an, incepând cu 2009, primarul Costel Pistriţu, invită cupluri „de aur” din Băileşti care au împlinit 50 de ani de căsătorie, pregatindu-le o petrecere specială, organizată pentru ei, la Clubul Pensionarilor.

Cu binecuvantarea preoţilor de la Biserica Sfântul Nicolae, 13 cupluri vor primi slujba religioasă pentru sfinţirea legămintelor de credinţă.

Se vor oferi „Certificate de aur” pentru fiecare pereche în parte şi nu va lipsi, aşa cum e firesc, şampania, pişcoturile şi buchetele de flori.

Este îmbucurător faptul că, autoritatea locală, din 2009 a reuşit să realizeze asemenea evenimente, iar cei sărbătoriţi, beneficiază de înaltă apreciere ce le-o poartă autoritatea, considerându-i adevăraţi oameni de calitate şi de mare valoare umană, dat fiind că au ştiut să dea instituţiei „familiei” şi instituţiei „căsătoriei”, toată atenţia şi grija pentru a le păstra şi proteja de-a lungul a zeci de ani, de vicisitudinile vieţii de zi cu zi„, a declarat pentru Zaibar.ro primarul Costel Pistriţu.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.