Vremea capricioasă a afectat producţia de zaibăr – Video

E jale mare în Oltenia! Ploile şi soarele puternic de anul acesta au ars viile, aşa că producţia de zaibăr este foarte mică.

Efectele sunt clare: preţul creşte şi paharele rămân goale! Să păşim în crama lui nea Liviu Dumitraşcu! Nepot şi fin al lui Amza Pellea. Se plânge că vremea i-a cam stricat socotelile: „Dacă oi scoate 3 damingene, dar, de proastă calitate!”.

Orice ar fi făcut băileştenii a fost în zadar! Chiar cu vitriol să fi udat via, la fel ca prietenul lui Nea Marin, degeaba! Licoarea neagră care le dă putere şi pe care o iau pe post de medicament, va lipsi din pahare. Din ce cauză s-a ajuns aici? Ne explică un alt producator, cu experienţă: „Mana, ploi acide, ploi sărate, boli, poate şi ploi radioactive”.

Cei care mai au zaibar din anii trecuţi se pot considera norocoşi. Daca îl scot acum la vânzare, se pot îmbogăţi. Şi dacă găsiţi la vânzare zaibar din producţia lui 2014, nu vă bucuraţi prea tare. La cât de afectată este recolta, sunt şanse mari să daţi de un produs fals, nicidecum de licoarea autentică a lui Nea Mărin.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Sursa: Kanal-D

1 comentariu

  1. eu

    lasa ca este bine….mai putzini betzivi ca si asa avem prea multzi

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.