Vizita reprezentanţilor ADR Sud-Vest Oltenia, la Băileşti

Pentru a asigura informarea partenerilor regionali cu privire la implementarea Programului Operaţioal Regional 2007-2013 la nivelul regiunii, ADR Sud-Vest Oltenia a prevăzut, în Planul de Comunicare, organizarea unor evenimente adresate beneficiarilor, potenţialilor beneficiari, mass mediei regionale şi altor parteneri relevanţi.

În acest context, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a organizat în data de 30 octombrie 2014, o vizită la proiectele Regio implementate în judeţul Dolj.

Evenimentul, la care au participat reprezentanţi ai mass mediei regionale, a avut drept scop prezentarea rezultatelor unor investiţii finanţate prin POR 2007-2013, implementate în judeţul Dolj, precum şi valoarea adăugată a acestora în dezvoltarea comunităţilor regionale şi locale, prin vizite în localităţile unde au fost implementate o serie de proiecte reprezentative, cum ar fi Băileşti, Malul Mare, Bucovăţ şi Bistreţ.

Proiectele implementate sau care se află încă în implementare în municipiul Băileşti, prin Programului Operaţioal Regional 2007-2013, sunt:

  • Modernizarea străzilor, trotuarelor şi înfiinţarea de parcări auto în municipiul Băileşti;
  • Modernizare şi extindere Parcul Tineretului în Municipiul Băileşti;
  • Sistem de supraveghere urban în Municipiul Băileşti.

1 comentariu

  1. Maria S

    Sunt plecata din Bailesti, dar urmaresc zilnic atat pe facebook pe acest blog zaibar, pe camera live a Bailestiului tot ce se spune despre orasul meu natal Bailesti. Observ lucruri foarte frumoase, sunt in legatura si cu alti bailesteni, care sustin ceea ce se intampla acum in Bailesti, sustin schimbarea in bine a orasului. Dupa aceasta conferinta de presa si daca am inteles bine, aceasta conferinta s-a tinut in Bailesti,inteleg cu adevarat cate eforturi face primarul si echipa lui, ca aceste proiecte sa se realizeze bine. Cred ca trebuie si noi cei care nu suntem acasa, sa sprijinim cu tot ce putem orasul si echipa care se lupta pentru oras, sa promovam partea aceasta de bine. Felicit primarul, cred ca ceea ce mi-a spus mama ultima data cand am fost acasa, ca bailestenii spun ca Pistritu este un al doilea Chenciu, iar ceea ce s-a realizat la Bailesti in cei 5-6 ani sunt lucruri care se vad si nu se mai discuta.
    Doresc sanatate tuturor bailestenilor, mai mult rog pe toti cei care sunt plecati ca si mine, sa sustinem Bailestiul si echipa care a aratat ca se poate.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.