Zilele Băileştiului 2016 – Programul manifestărilor

gipsyÎn perioada 25 – 28 august 2016, se vor organiza „Zilele Băileştiului”, Ediţia a XVI-a. Mai jos aveţi programul manifestărilor organizate cu această ocazie:

joi, 25 august 2016

  • Ora 19:30 – Deschiderea oficială a manifestărilor. Spectacolul cu piesa „Iaca, nişte români şi ei!” susţinut de trupa de teatru „Masca” a Casei de Cultură, în regia lui Adrian Andone.

vineri, 26 august 2016

  • Ora 08:30 – Cupa Municipiului Băileşti la fotbal – campionat şcolar – Locaţia: Terenul de sport al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”;
  • Ora 10:00 – Lansare de carte Valentina Ristea – Locaţie: Biblioteca Municipală Băileşti;
  • Ora 17:00 – Cupa Municipiului Băileşti la tenis de masă, Cupa Municipiului Băilesti la sah – Locaţie: Parcul Tineretului;
  • Ora 19:30 – Parada portului popular, urmată de spectacol folcloric susţinut de ansamburi artistice de amatori din Sulina, Deva, Băilesti, Rast, Ciuperceni, Bals.

sâmbătă, 27 august 2016

  • Ora 08:30 – Cros pentru toate categoriile de vârstă – Locaţie: Parcul Tineretului;
  • Ora 09:30 – Concurs de role – Locaţie: Parcul Tineretului;
  • Ora 10:00 – Cupa Municipiului Băilesti la handbal masculin – Locaţie: Sala Sporturilor „Ada Nechita”;
  • Ora 10:30 – Spectacol de teatru pentru copii cu Marian Rîlea şi trupa sa – Locaţie: Parcul Tineretului;
  • Ora 19:00 – Joc demonstrativ de handbal seniori – Locaţie: Sala Sporturilor „Ada Nechita”;
  • Ora 20:00 – Spectacol folcloric al artistilor consacraţi, susţinut de Gheiorghita Nicolae, Polina Gheorghe, Ion Ghitulescu, Nineta Popa, Maria Băndoiu – Locaţie: Piaţa civică.

duminică, 28 august 2016

  • Ora 10:00 – Spectacol de teatru pentru copii – Locaţie: Parcul Tineretului;
  • Ora 11:00 – Întâlnire cu fiii oraşului (acordarea titlurilor de Cetăţean de Onoare, de distincţii, medalii, plachete, etc.) – Locaţie: Casa Memorială „Amza Pellea”;
  • Ora 20:00 – Spectacol de muzică uşoară susţinut de: Leya D. Lambrino, Gipsy Casual, Xteens Band, Gabriel Dorobantu. Concursuri surpriză cu participare locală, foc de artificii – Locaţie: Piaţa Civică;

Prezentator – Melinda Matei

9 Comentarii

  1. Ionut

    Unde sunt artistii consacrati?

  2. Andrei

    Sa inteleg ca anul acesta primaria are in vizor doar publicul 50+ ?

    Eu personal, din faptul ca ne-au lasat anul asta sa ne umplem de omizi (care au reusit pefromantele de a se urca pana la etajul 3 al blocului unde locuiesc, in unele cazuri chiar sa intre in apartamentele oamenilor), inteleg ca au incercat sa economiseaca bani pentru aceste zile ale orasului.
    Vad insa ca m-am inselat. Primaria nu doar ca a ramas nepasatoare referitor la invazia omizilor, dar chiar isi bate joc, deja al doilea an consecutiv.

    Ne mai intrebam de ce ne pleaca tineretul ? De-asta. Fiindca nu sunt bagati in seama de „maturii” cu pixul in mana.

  3. Raluca

    OO DA PERFECT!!
    Exclus invazia de omizi si tantari care este si face parte din decor,Gipsy Casual lipsa din peisaj,de invazia de tigani nu mai vorbim,pe astea cu ce draq sa ii mai stropim sa mai dispara??
    Ba mai mult ii si platim sa.i suim pe scena sa le vedem talentu!
    Paznicii aia din „Parcul Tineretului”,care si-au tocit pantaloni in dos,si dinţi de la atatea seminte skuipate platiti de noi din banii care merg la impozite ,mai au tupeu sa se lege fizik si verbal de copii de 2 ani care involuntar mai calca acele campuri verzi,neluind in calcul ipoteza ca decat sa fie ei platiti sa stea degeaba,mai bine ar face niste gardute care sa protejeze spatiile verzi,astfel dandu-le posibilitatea sa se frece in cur lejer şi fără prejudecăţi!.
    În concluzie am descoperit că îţi skoti copilul in parc sa.l huiduii sa.l cerţi,sa.i limitezi directia si sa dai spatiu tiganilor sa.si consume berea linistiti in asa zisul „Parcul „Tineretului”.

  4. Anonim

    Sunt niste trupe de tot rahatul nu a stiut sa aleaga cine le-a ales.

  5. marinel

    baaaaa….ce dreptate aveti!

  6. Liviu Drăguț

    „Zilele Băileștiului” nu mă vor face să ies din casă, nu găsesc ceva interesant în acest program al manifestărilor. Am impresia că e la fel în fiecare an. De vreo doi-trei ani n-am mai fost prezent la aceste zile. Poate va fi maică-mea încântată de ultima zi a „Zilelor Băileștiului”, îi apreciază piesele muzicale ale lui Gabriel Dorobanțu. Poate voi găsi anul viitor ceva pe placul meu. Nu mă lamentez din cauza omizilor, deși creează disconfort. Aștept anul ce va urma să se schimbe această situație, adică să nu mai fiu deranjat de omizi și să nu se considere acțiunea împotriva omizilor ceva de neluat în considerare. Pe anul viitor!

  7. Anonim

    da avem dreptate!!! :))

  8. renatacoman.13@yahoo.com

    Ce superr a fost!<333

  9. miky

    Trupe de tot rahatul, dar nu mai puteați la concert de bucurie! Învățați să apreciați oamenii și munca lor! De asta vă invadează omizile! 😂😂😂😂😂

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.