Şirul luminii lui Amza, la Băileşti

Sirul Luminii lui Amza„Şirul luminii lui Amza”, reprezintă evenimentul de suflet al băileştenilor. În data de 12 decembrie, ora 17.00, în Piaţa Civică şi la Fântâna lui Amza, băileştenii sunt asteptaţi să participe la acest eveniment, care se va încheia cu o slujba religioasa ce va avea loc la Casa Memoriala.
Cu această ocazie se vor aprinde luminile festive, iar mesajul nostru este că „Lumina lui Amza să ne dea lumina Sărbătorilor de Iarnă”, să fim sănătoşi, să ne putem duce menirea mai departe, să nu-i uităm pe cei care ne-au făcut să existam.
În urmă cu zece ani, în cadrul acestui eveniment, am iniţiat proiectul „Bradul de Craciun al localităţii”, proiect care are la baza implicarea băileştenilor, mai exact municipalitatea nu cumpără bradul ce urmează a fi împodobit. Acest brad este dat de acei băileşteni care au un brad în curte (foarte mare) şi pe care doresc să-l taie. Aceştia sunt prezenţi la evenimentul din data de 12 decembrie – „Şirul luminii lui Amza”, primind din partea municipalităţii recunoştinta pentru civismul lor.

Vă aşteptăm la acest eveniment de suflet.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.