Handbalistii si-au mai trecut o cupa la palmares

CSM Progresul Bailesti – CSS Lugoj | scor 20 – 10
CSM Progresul Bailesti – CSS Timisoara | scor 23 – 14
CSM Progresul Bailesti – CSS Universitatea Craiova | scor 15 – 14
CSM Progresul Bailesti – CSS Sannicolau Mare | scor 20 – 18

Cu aceste scoruri, baietii nostri, baietii de clasa a 6-a, juniori IV, au invins rivalele si s-au calificat in finala de handbal masculin. Aceste meciuri au contat pentru semifinalele pe regiuni, intre Oltenia si Banat. Astfel in ziua de sambata 22 mai 2011 a avut loc la Craiova, la Sala Sporturilor, primele doua meciuri din prima grupa, Bailesti – Lugoj si Bailesti – Timisoara. In cea de a doua zi, duminica, s-au intlanit Bailesti – Craiova ultimul meci din prima grupa. In urma acestor rezultate, primele doua calificate au fost: locul 1, cu maximum de puncte, CSM Progresul Bailesti iar pe locul 2 CSS Timisoara.

In grupa a doua pe primele doua locuri sau clasat CSS Sannicolau Mare si CSS Targu Jiu. Duminica dupa-amiaza au fost jucate meciurile pentru primele trei locuri care se califica in finala pe tara. Baietii nostri au catigat primul loc invingand pe CSS Sannicolau Mare iar locul trei a fost castigat de CSS Targu Jiu, invingand echipa celor de la Timisoara.

Clasamentul final aratand in felul urmator: locul 1 CSM Progresul Bailesti, locul 2 CSS Sannicolau Mare iar locul 3 fiind obtinut de CSS Targu Jiu.

La finalul jocurilor, cele trei echipe fiind medaliate pentru locurile obtinute la semifinalel pe tara, CSM Progresul Bailesti ocupand locul cel mai sus pe podium primind cea mai mare cupa.

FINALA PE TARA se va disputa in zilele de 12, 13, 14 iunie, intre 12 echipe calificate. Astfel copii nostri vor inca 11 meciuri pentru castigarea marelui trofeu, cei mai buni din tara.
Sa le tinem pumnii si sa duca numele municipiului cat mai sus.
Le multumim si le uram multa bafta!

Hai Bailestiul!

Marian Milovan

3 Comentarii

  1. florin

    au facut treaba buna baietii,dar ce e mai greu abia acum incepe…mult noroc la finala

  2. pentru sportul bailestean

    bravo lor si antrenoarei, sa castige finala !

  3. sceptic

    bravooooo

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.