„Ziua Portilor Deschise” la Sala Sporturilor „Ada Nechita” – Bailesti

Dupa receptia noii sali de sport, facuta in urma cu o saptamana de catre C.N.I., I.S.C. si Autoritatea Publica Locala, in data de 23 iunie a.c., a fost initiat programul „Ziua Portilor Deschise” a aceleeasi sali de sport din Municipiul Bailesti, sala ce va purta numele marii noastre campioane Ada Nechita.

Astfel, joi, in jurul orelor 16, au fost prezente echipele de handbal masculin juniori IV si juniori II ale CSM Progresul Bailesti, antrenoarea de handbal Lupu Ioana, parinti ai sportivilor, cetateni pasionati de sport, consilieri locali, primarul Costel Pistritu si bineinteles, onorand prompt invitatia, campioana Ada Nechita.

Dupa ce tot alaiul a vizitat terenul de joc, vestiarele, baile si toate ungherele cladirii, s-a trecut la poze si autografe, Ada Nechita dand inca odata dovada de spiritul bailestean, fiind totodata incantata de performantele sportivilor handbalisti bailesteni si de reusita Primarului, Consiliului Local, a bailestenilor, de a inalta o mareata sala de sport, care ii va purta numele, necesara municipiului nostru.

In momentul de fata, Autoritatea Publica Locala, a reusit sa realizeze utilitatile, ultima parte pentru aceasta investitie, (energie electrica, apa si canal, racord termic la centrala termica), reprezentand cofinantarea din partea autoritatii locale, din cadrul acestui proiect.

Asteptam cu nerabdare inaugurarea Salii Sporturilor „Ada Nechita”, ce anunta prezenta multor personalitati ai sportului, vip-uri si bineintele demonstratii handbalistice a unor echipe cu rezonanta in sportul romanesc.

Sa fie intr-un ceas bun iar aceasta sala sa dea nastere la noi sperante si vedete sportive!

Marian MILOVAN

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Foto: Marian Milovan

8 Comentarii

 1. Marin

  Este un lucru minunat , aceasta realizare da sanse copiilor din Bailesti sa se afirme .Felicitari Ada Nechita , sa nu uiti niciodata de Bailesti.
  Bravo tuturor , echipelor de handbal ale CSM Bailesti , antrenoarei Lupu , tuturor celor care se straduiesc ca numele mun. Bailesti sa fie la inaltime .
  Felicit autoritatea publica , primarul si consiliul si ma bucur sa vad cum orasul meu , al nostru al bailestenilor ,se schimba in bine.
  Asa cum spunea nea Marin al nostru : sunt maindru ca sunt bailestean , va salut de departe de casa si va doresc sanatate tuturor .

 2. sceptic

  bravo….
  de mss. nichita nu am auzit….cealalta doamna cred ca era campioana la tenis de masa…acum vreo 20 ani !!!!!!!!!!

 3. florin77

  nu cred ca ada nechita e numele corect dat,au mai fost campioane in bailesti si nu s-a mai facut atata caz,pana la urma ce a facut pentru bailesti?campioane -durac,burca, etc.

 4. pentru sportul bailestean

  bravo !!! sunt convins ca se vor naste talente in bailesti, principalul este sa sustinem sportul in bailesti, pe acesti micuti jucatori sa venim la meciuri si sa-i incurajam. nu cred ca are nicio relevanta numele salii, principalul este ca sa facut aceasta sala.

 5. ALIN

  Felicitari Ada pentru tot ce ai facut pana acum si mult succes pe mai departe.Sanatate si numai bine!

 6. Anger is A gift

  da si prin sport si sali de sport o sa fie o lume mai buna..

 7. Kim

  AM avut performante remarcabile si fara sala…locul 4 la campionatul national nu cred ca e putin…acest rezultat obtinandu’l fara sala…felicitari si bafta mai departe sportivilor bailesteni!!!

 8. ionut

  bv.bv.

Comentezi?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.